Howest Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

Bedrijfsmanagement

"Kiezen voor een bachelor Bedrijfsmanagement aan Howest is kiezen voor een praktijkgerichte opleiding met 2 stages, een sterke focus op actualiteit en digitalisering én samenwerking met het werkveld."

Bedrijfsmanagement is de benaming van de 5 afstudeerrichtingen die onder deze koepel vallen, meer bepaald: Accountancy-Fiscaliteit, Financie- en Verzekeringswezen, Logistiek Management, Marketing en Toegepaste Bedrijfseconomie. Wanneer je kiest om Bedrijfsmanagement te studeren aan Howest, maak je al in je eerste jaar je keuze voor je specifieke afstudeerrichting. Hierdoor krijg je, naast je brede bedrijfseconomische basis, vanaf het eerste jaar specifieke vakken uit je opleiding aangereikt.

Met docenten die met een voet in de praktijk staan, reële projecten waar we samenwerken met bedrijven en 2 stages, zetten we sterk in op toegepast leren met onze opleidingen.

Daarnaast staat elke afstudeerrichting garant voor internationale projecten en uitgebreide mogelijkheden om internationale ervaringen op te doen, hetzij als Erasmus-student, hetzij via een stage in het buitenland.

ECTS-fiches | opleidingsfiches in pdf