Overslaan en naar de inhoud gaan

In februari een nieuwe opleiding starten aan Howest? Kan perfect!

  • Ben je een late beslisser?
  • Loopt je opleiding niet zoals gepland?
  • Ben je aan het werk, maar denk je aan een carrièreswitch?

In alle Howest-opleidingen kan je instappen in februari. Zo hoef je niet te wachten tot september en verlies je geen volledig academiejaar. Samen stippelen we een traject op maat uit dat haalbaar is en je maximale slaagkansen geeft.

Benieuwd hoe zo’n flexibel parcours eruit kan zien? Via de knop hieronder vind je alle bachelor- en graduaatsopleidingen waarin je kan starten in februari. Een afspraak maken met de opleiding van je voorkeur kan bij de FAQ’s links onderaan.

Contacteer een opleiding

Groepsfoto studenten op campus The Penta

Starten in februari: voor wie?

  • Je hebt het gevoel dat je niet de juiste studiekeuze hebt gemaakt.
  • Het eerste semester was minder geslaagd en je wil niet wachten tot september om over te stappen naar een opleiding die je beter ligt.
  • Je kon in september nog niet beslissen.
  • Je bent aan het werk, maar je wil graag opnieuw (deeltijds of voltijds) gaan studeren (al dan niet in combinatie met je werk).

Allemaal!

Onze opleidingsprogramma’s zijn flexibel. Samen met de trajectbegeleider van je opleiding bekijk je welke modules en hoeveel studiepunten je opneemt in je eerste (halve) jaar en bespreek je de planning van de rest van de opleiding.

Bij de uitwerking van je individuele traject houden we altijd rekening met je persoonlijke situatie en eventuele vrijstellingen.

Ontdek onze opleidingen

Studenten in Aula

Infoavond starten in februari

In januari of februari organiseren we specifieke infosessies over starten in februari. Van zodra de exacte data voor 2024 bekend zijn, worden die hier aangevuld.

Tijdens deze infoavonden kan je in dialoog gaan met lectoren en trajectbegeleiders van de opleiding van je voorkeur. Je krijgt zowel informatie over de opleiding als over de mogelijke instaptrajecten.

Onze infomomenten

Wil je dat we je per mail automatisch op de hoogte brengen over onze infomomenten? Laat dan hieronder even je gegevens na.

Blijf op de hoogte