Overslaan en naar de inhoud gaan

Howest maakt deel uit van RUN-EU, ofwel het Regional University Network - European University. RUN-EU is een Europese Universiteit waarbinnen fysieke en virtuele uitwisselingen tussen de verschillende partners uit onder andere Spanje, Portugal, Finland, Nederland, Oostenrijk en Ierland mogelijk zijn.

Het aanbod aan kortlopende, internationale projecten aan Howest is daardoor zeer groot. Via het Erasmus+ programma krijg je als student bovendien financiële steun om jouw vleugels uit te slaan binnen Europa.

RUN-EU logo
Run-EU members

Alliantie

RUN-EU, voluit Regional University Network - European Universities, is een Europees samenwerkingsverband van negen regionale hogescholen en universiteiten.

De missie van RUN-EU bestaat erin de competitiviteit van de regio’s waarin de partners gevestigd zijn te versterken door studenten, onderzoekers en lectoren de mogelijkheden te geven om onderling kennis uit te wisselen. Elk van de leden van de alliantie heeft de ambitie om - vanuit de regionale verankering - samenwerkingen op te zetten buiten de landsgrenzen.

Meer informatie

Onze partners