Accountancy-Fiscaliteit (afstudeerrichting)

Bachelor Bedrijfsmanagement

Accountancy-Fiscaliteit (afstudeerrichting)
"Ben je gebeten door cijfers en adviesverlening, dan is deze opleiding geknipt voor jou!"

Hou je ervan om cijfers te analyseren en hiermee een passend en correct advies te verlenen aan je klanten, dan is deze opleiding beslist iets voor jou. Communicatie met je klant, meedenken met je klanten en je klant met overzichtelijke data voorbereiden op het maken van grote beslissingen, dat leer je bij ons. 

In deze opleiding zorgen wij ervoor dat je zeer correct de regels voor boekhouden en fiscaliteit kan toepassen en je latere medewerkers hierin kan sturen met gepast leiderschap.

Via tal van praktijksessies en cases laten we je werken met de allernieuwste software, waardoor je op je stages en je latere job onmiddellijk inzetbaar zal zijn. Onze stageplaatsen getuigen van een prima voorbereiding op de latere job. Je krijgt kansen bij top accountancy-kantoren, zoals:

Accountancy-Fiscaliteit studeren aan Howest staat garant voor leren én toepassen. Met drie stages en concrete bedrijfscases ben je als geen ander voorbereid op je eerste job.

Ben je al overtuigd van je studiekeuze? Nu inschrijven

Jouw toekomst

Als boekhouder-accountant-fiscalist sta je midden in het bedrijfsleven. Je vertaalt de financiële gegevens die je verzamelt, analyseert, interpreteert en registreert in concrete adviezen.

Onze troeven

De afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit heeft heel wat troeven in petto. Met toekomstgarantie als rode draad.

Accountancy-Fiscaliteit @home

Aan Howest kan je de bacheloropleiding Bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit volledig volgen via afstandsonderwijs.