Graduaat in Accounting Administration - Boekhouden

"Ben je nauwkeurig, werk je graag met cijfers en wil je later zelf meebouwen aan de boekhouding en financieel beleid van bedrijven of organisaties? Dan is deze opleiding iets voor jou!"

Boekingen van A tot Z beheren, fiscaal of boekhoudkundig advies geven, jaarrekeningen centraliseren en analyseren en de boekhouding organiseren zijn competenties die van jou een veelgevraagde medewerker maken.

Boekhouders en accountants zorgen voor de systematische en correcte boekhoudkundige verwerking van alle financiële verrichtingen en staan het management bij met boekhoudkundig, financieel en fiscaal advies.

Het beroep van boekhouder is dynamischer, uitdagender en boeiender dan sommige mensen wel eens denken. De boekhouder is de persoon die een vinger aan de pols houdt binnen het bedrijf. Hij volgt de financiële evolutie van het bedrijf op via de boekingen, en formuleert adviezen naar werkgever en klanten. De boekhouder is steeds vaker één van de spilfiguren binnen een bedrijf, organisatie of overheidsinstelling.

Ben je nauwkeurig, werk je graag met cijfers en wil je later zelf meebouwen aan de boekhouding en financieel beleid van bedrijven of organisaties? Dan is deze opleiding iets voor jou!