Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijscholen als professional

Wist je dat Howest er ook is voor professionals die zich willen bijscholen, specialiseren of een (bijkomend) diploma willen behalen? Wist je dat deze groep intussen bijna 20% van ons totaal aantal studenten uitmaakt?

Ben je al aan de slag, maar wil je graag meer? Je bent welkom bij Howest Academy! We presenteren 100 kwalitatieve opleidingen in 9 interessedomeinen, voor én afgestemd op de professional.

Ontdek onze opleidingen voor professionals

howest academy
accounting administration

Flexibele studievormen

Time is money! Dat weten we bij Howest Academy. We presenteren daarom verschillende leerformats aangepast aan jouw tijd, situatie en ambities.

Wil je voor een (bijkomend) diploma gaan? We bieden onze bachelor- en graduaatsopleidingen aan in een combinatie van studievormen zodat ze haalbaar zijn met je werk en privé. Kies je voor een van onze postgraduaatsopleidingen, dan kan je je kennis laten valoriseren in een officieel diploma.

Nood aan een korter traject? Check dan zeker ons aanbod aan microdegrees. Dit zijn leertrajecten die korter zijn, maar dezelfde kwaliteit bieden.

Of wil je eerder geïnspireerd worden? Bekijk dan zeker ons aanbod aan losse navormingen, een single shot aan kennis en expertise is misschien hetgeen jij nodig hebt.

Werken en leren combineren

Opleiden is het nieuwe rekruteren! Dat vindt ook de overheid, die de combinatie tussen werk en studie aanmoedigt aan de hand van financiële tegemoetkomingen. Afhankelijk van je statuut (werknemer of werkgever) en de sector (openbaar versus privaat) zijn er verschillende opties:

Voor de werknemer

Voor de werkgever

Benieuwd of je in aanmerking komt voor een of meerdere voordelen?

Op de pagina van jouw opleiding staat te lezen welke incentives beschikbaar zijn.

annelies depaepe howest academy
Ontmoet
Howest Academy

Ontmoet Howest Academy

Blijf op de hoogte