Overslaan en naar de inhoud gaan

Verder studeren aan Howest Academy

Wist je dat Howest er ook is voor iedereen die zich wil bij- of omscholen, zich wil specialiseren of een extra diploma wil behalen? Intussen is een vijfde van onze Howest-studentenpopulatie ouder dan 27 jaar.

Howest Academy bundelt al onze mogelijkheden rond levenslang leren: dat zijn meer dan honderd kwalitatieve opleidingen in negen interessedomeinen, voor én afgestemd op wie al aan het werk is. We bieden onze opleidingen aan on campus in Brugge, Kortrijk of via afstandsonderwijs.

Ontdek onze opleidingen

howest academy
accounting administration

Van bachelor tot navorming

Time is money! Dat weten we bij Howest Academy. We presenteren daarom verschillende opleidingstypes en studievormen, aangepast aan jouw tijd, situatie en ambities:

  • Wil je voor een diploma gaan? We bieden onze bachelor- en graduaatsopleidingen aan in een combinatie van studievormen zodat ze haalbaar zijn met je werk en privé. Na het slagen voor een postgraduaatsopleiding ontvang je een officieel getuigschrift.
  • Liever een korter traject? Check onze microdegrees. Dit zijn trajecten die zich beperken tot één bepaald domein, voor wie zich wil specialiseren of de kennis wil updaten.
  • Of wil je geïnspireerd worden? Bekijk dan zeker ons aanbod aan navormingen, een single shot aan kennis en expertise is misschien hetgeen jij nodig hebt.

Verder studeren in verkort traject

Studeer je binnenkort af, maar ben je nog niet klaar voor een sprong naar de arbeidsmarkt? Howest biedt heel wat verderstudeermogelijkheden!

Ontdek jouw mogelijkheden*:

*Deze keuzemogelijkheden zijn gebaseerd op de vooropleidingen aan Howest. Had je een andere vooropleiding aan een andere onderwijsinstelling, neem dan contact op met de trajectverantwoordelijke voor een traject op maat.

Graduaat HR-support - Algemeen
ahamoment

Beleef jouw #ahamoment

Een opleiding volgen aan Howest Academy, zorgt meer dan eens voor een ahamoment, zo getuigen onze alumni.

Volgens Chat GPT betekent dat het volgende: "Een ahamoment is een term die vaak wordt gebruikt om een plotselinge en heldere realisatie of inzicht te beschrijven. Het is het moment waarop iemand iets begrijpt of een verband legt tussen informatie of ideeën die voorheen verwarrend of onduidelijk waren."

Het is een term die volgens ons perfect past bij Howest Academy! #howestacademy #ahamoment

Werken en leren combineren

Opleiden is het nieuwe rekruteren, dat vindt ook de overheid die de combinatie tussen werk en studie aanmoedigt met financiële tegemoetkomingen:

Voor de werknemer

Voor de werkgever

Benieuwd of je in aanmerking komt?

Op de pagina van jouw opleiding staat te lezen welke incentives beschikbaar zijn.

Studentensecretariaat
Nog vragen?

Heb je een vraag?

Howest Academy is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag van 9u00 tot 16u00 op het nummer 050 38 12 77.

Wil je buiten deze uren contact opnemen? Stuur dan een mailtje naar howestacademy [at] howest.be (howestacademy[at]howest[dot]be).

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe opleidingen, (online) infodagen en andere events? Vul dan onderstaand formulier in.

Blijf op de hoogte