Overslaan en naar de inhoud gaan

Go International!

Elke Howest-opleiding biedt internationaliseringskansen voor haar studenten en docenten. Onze studenten verwerven actief de internationale en interculturele competenties die nodig zijn binnen hun toekomstig werkveld en om als geëngageerde wereldburgers in het leven te staan. Een goed omkaderde buitenlandse studie/stage of onderwijsperiode scherpt je internationale en interculturele competenties aan. Binnen je vakgebied gaan door het internationaal perspectief nieuwe wegen open.

Howest-alumni merken het enthousiasme op de arbeidsmarkt voor hun ervaring in het buitenland. Werkgevers appreciëren hun flexibiliteit, ondernemendheid, mobiliteit, zelfredzaamheid en taalvaardigheid. Verder verruimt een internationale periode je blik, bezorgt je nieuwe vriendschappen, leert ze je omgaan met diversiteit en interculturele dialoog, bevordert je zelfstandigheid, assertiviteit en maturiteit.

Contacteer ons International Office

Naar het buitenland met Howest!

Welke internationale ervaring past bij jou?

China

Heb je een passie voor de Chinese taal, cultuur en economie?

Dankzij Howest kan je Chinees leren op de campus of in China zelf? Ook deelnemen aan de Howestbrede “China from within”-reis behoort tot de opties. Wil je onze partners (Zhejiang Gongshang University en Zhejiang Chinese Medical University in Hangzhou en De Tao Academy in Shanghai) leren kennen? Of stage lopen in China of Taiwan?

Ontdek alle mogelijkheden

China
naar het buitenland

Klaar om te vertrekken

Ja, ik wil naar het buitenland!

Lees meer