Overslaan en naar de inhoud gaan

Een brede waaier aan studenten­voorzieningen

De dienst studentenvoorzieningen (Stuvo) is een professionele dienst die alle studenten van Howest en UGent (campus Kortrijk) de kans geeft om in optimale omstandigheden te studeren en die het leven aan de hogeschool of universiteit boeiend, aangenaam en zorgeloos wil maken.

Heb je vragen? Klik door op een van onderstaande diensten of contacteer ons via stuvo [at] howest.be (stuvo[at]howest[dot]be)

Neem zeker ook een kijkje op MoodSpace, waar je als student terecht kan voor de check en het duwtje in de rug voor je mentale gezondheid.

Howest Foundation Studeer aan Howest

Meldpunt grens­overschrijdend gedrag voor studenten

Binnen onze hogeschool hechten we veel belang aan een luisterend oor en de mogelijkheid om grensoverschrijdend gedrag te melden. We geven je graag meer informatie over de betekenis van grensoverschrijdend gedrag en de aanpak binnen onze hogeschool.

Meer informatie

Meldpunt grensoverschrijdend gedrag

Andere diensten

Of het nu op de campus, op kot of van thuis uit, onze studenten platformen en diensten zijn steeds voor jou toegankelijk. Vragen over de toegang met je mobiel of laptop op het netwerk, aanlogprocedures; op zoek naar een boek of catalogus, of extra info over een specifieke campus op onze verschillende locaties? Je kan hieronder alle informatie terugvinden.

Heb je een vraag waar je nergens mee terecht kan? Contacteer ons via info [at] howest.be (info[at]howest[dot]be)

Bibliotheken

Elke student van Howest is automatisch lid van onze bib en kan gratis gebruik maken van onze dienstverlening.

Lees meer

IT-ondersteuning

Heb je problemen met wifi, inloggen of je laptop? De ICT-helpdesk staat voor je klaar!

Lees meer

Campussen

Howest heeft bruisende campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde. We maken je graag wegwijs op jouw campus.

Lees meer