Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze opleidingen

Bedrijfsmanagement
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

De bachelor Bedrijfsmanagement is de perfecte opleiding om later in de bedrijfswereld aan de slag te gaan. Je wordt meteen ondergedompeld in het werkveld met echte projecten, bedrijfsbezoeken en studiereizen in binnen- en buitenland. 

Journalistiek
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Ben je een nieuwsgierige doorzetter? Kijk je met een open, kritische blik naar de wereld om je heen? Ga je voor die ene krachtige quote en ben je vlot met taal? Dan is de bacheloropleiding Journalistiek iets voor jou.

Netwerkeconomie
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

De wereld verandert razendsnel. Technologische evoluties zoals AI, blockchain en maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende ongelijkheid en klimaatopwarming brengen een pak uitdagingen met zich mee. Als Business Innovator buig je die uitdagingen om in opportuniteiten.

Sport en Bewegen
Bachelor
Sportinnovatiecampus Brugge Dagonderwijs

Ben je gepassioneerd door sport en wil je anderen aanzetten tot bewegen en een actieve, gezonde levensstijl? Wil je mensen helpen om verstandig en efficiënt te sporten? In de bacheloropleiding Sport en Bewegen groei je uit tot een allround bewegingsdeskundige die later in diverse sectoren aan de slag kan.

Toegepaste Gezondheidswetenschappen
Bachelor
Campus Brugge Centrum Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Ben je gebeten door preventie en een gezonde levensstijl? Dan is Toegepaste Gezondheidswetenschappen in Brugge iets voor jou. Als enige hogeschool in Vlaanderen stomen we je aan Howest klaar tot professionele gezondheidscoach en preventiewerker.

Toerisme & Recreatiemanagement
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Vind je reizen zo fantastisch dat je er later je beroep van wil maken? Kriebelt het nu al om anderen een topreiservaring te bezorgen? Hou je van culturen en talen of droom je van een toekomst in het buitenland? Dan is de bachelor Toerisme en Recreatiemanagement iets voor jou.

Travel Support
Graduaat
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Wil je tot het uiterste gaan om de droomreis van je klant mogelijk te maken? Kan je goed luisteren, ben je sociaal ingesteld en denk je internationaal? Het graduaat Travel Support leidt je op tot de reisagent van de toekomst.

Business Innovation in Esports
Keuzetraject van de bachelor Netwerkeconomie
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Esports is nieuw en uniek in Vlaanderen. Het bereidt je in 3 jaar voor op een carrière in de booming business van esports. Experten uit de sector leren je de ins en outs van hun snelgroeiende sector.

Sport Business Management
Keuzetraject van de bachelor Bedrijfsmanagement
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Hou je van sport én heb je interesse in de business achter de sport? In het keuzetraject Sport Business Management van de bacheloropleiding Bedrijfsmanagement word je ondergedompeld in alle aspecten van de bedrijfskunde, maar dan specifiek toegepast op de sportwereld.

Sportjournalistiek
Keuzetraject van de bachelor Journalistiek
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Howest biedt als enige Vlaamse hogeschool het unieke keuzetraject Sportjournalistiek aan. Je behoudt een stevige basisopleiding journalistiek, maar al van in het eerste jaar verdiep je je in de sportverslaggeving.

Momenteel zijn er nog geen onlangs bekeken opleidingen.