Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze opleidingen

Advanced Bachelor of Bioinformatics
Bachelor na bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

De wereld van de moleculaire biologie ontwikkelt zich razendsnel, in het bijzonder door het toenemende belang van Next Generation Sequencing en big data, naast de traditionele onderzoeksmethoden.

Advanced Bachelor of Bioinformatics at home
Bachelor na bachelor
Campus Brugge Station Afstandsonderwijs

Als professional werkzaam in Life Sciences, sta je wellicht voor de uitdaging om biologische data op een geautomatiseerde wijze te analyseren, zonder de juiste kennis en tools. De praktijkgerichte Advanced Bachelor of Bioinformatics, aangeboden via afstandsonderwijs, is ontworpen om jou de essentiële competenties op het vlak van IT, programmeer en bio-IT bij te brengen. Ontdek de mogelijkheden van deze opleiding en versterk je professionele competenties in bio-informatica.

E-health
Bachelor na bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Deze bachelor-na-bachelor speelt in op de groeiende maatschappelijke aandacht voor gezondheid en welzijn en de hierbij aansluitende digitale innovaties.

Sustainable Energy Management
Bachelor na bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Ben je geboeid door thema’s zoals duurzaamheid en de energietransitie? De unieke banaba Sustainable Energy Management biedt young potentials (met een bachelordiploma) de kans om zich in één jaar te verdiepen in de energie-uitdagingen van de toekomst. Kiezen voor deze banaba is kiezen voor een uiterst toekomstgerichte opleiding waarin je alle skills leert om later als energie-expert aan de slag te gaan.

Bioinformatics for IT professionals @home
Keuzetraject van de bachelor na bachelor Advanced Bachelor of Bioinformatics at home
Afstandsonderwijs

Ontbreek je als actief IT-professional de biologische kennis om aan de slag te gaan binnen de Life Sciences. Wens je jouw IT-expertise te combineren met een diepgaand begrip van biologische processen? Dan biedt onze Engelstalige Advanced Bachelor of Bioinformatics de ideale oplossing: een praktijkgerichte opleiding via afstandsonderwijs die voorziet in de essentiële competenties op het gebied van IT, programmeren en bio-IT. Ontdek nieuwe mogelijkheden en zet een gerichte stap voorwaarts in je carrière met onze unieke Advanced Bachelor of Bioinformatics for IT professionals @home opleiding!

Bedrijfsmanagement na graduaat
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Heb je al een graduaatsopleiding op zak en zin om je verder te specialiseren in je vakgebied? In hetzelfde studiedomein kan je na het behalen van jouw graduaatsdiploma gaan voor een bachelor via een uniek vervolgtraject.

Communicatie na graduaat
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Met je diploma Graduaat in de Marketing- en Communicatiesupport kan je via een verkort traject een bijkomend diploma Communicatie behalen. Verspreid over 2 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Ergotherapie in verkort traject
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Heb je al een bachelordiploma op zak met biopsychosociale bagage? Dan kan je dankzij een verkort traject met vrijstellingen het bijkomende diploma bachelor in de Ergotherapie in twee jaar behalen.

Maatschappelijk Werk na Graduaat Orthopedagogie
Graduaat
Campus Brugge Centrum Dagonderwijs

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Liggen gelijke kansen en sociale rechtvaardigheid je nauw aan het hart? Wil je graag individueel met mensen werken om hun welzijn te verhogen?

Short Track Creative Technologies & Artificial Intelligence
Bachelor
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Gefascineerd door AI, ben je vastbesloten om de gelederen van de beste AI professionals te vervoegen? Dan is de Bachelor in Creative Technologies & Artificial Intelligence iets voor jou! Een unieke mix tussen multimedia en toegepaste AI. 

Momenteel zijn er nog geen onlangs bekeken opleidingen.