Postgraduaat Digitale Didactiek

Postgraduaat Digitale Didactiek

De voorbije jaren mochten wij, als navormer en onderzoeker, tal van scholen begeleiden bij het implementeren van digitale didactiek. We kennen het ondertussen als de digitale transformatie. Ons team maakte de digitale versnelling van dichtbij mee en bood innovatieve antwoorden en creatieve oplossingen - steeds gekoppeld aan ijzersterke didactische methodieken en inzichten

Vanuit die expertise is dit postgraduaat gegroeid. Gekoppeld aan gedegen onderzoek en wetenschappelijke achtergrond, stellen we jullie een opleiding voor die praktijkgericht is en verder bouwt op jouw eigen ervaringen en vaardigheden als lesgever.
 

Ontdek de opleiding Postgraduaat Digitale Didactiek

De opleiding

In het Postgraduaat Digitale didactiek leer je doordacht technologie en digitale media in te zetten in jouw lespraktijk.

Programma

Het postgraduaat Digitale Didactiek loopt over 1 academiejaar en volgt het Europees referentiekader voor de digitale competenties van leraren.

Praktische info

De blended aanpak in het postgraduaat maakt het tijds- en plaatsonafhankelijk leren mogelijk. Zo kan je jouw studie optimaal combineren met werk en gezin.