Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze opleidingen

Acupunctuur
Postgraduaat
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Heb je interesse in acupunctuur? Wil je meer weten over deze bijzondere behandelingswijze? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

Applied Artificial Intelligence
Postgraduaat
Campus Brugge Station Afstandsonderwijs

Heb je een sterke interesse in artificiële intelligentie en wil je de mogelijkheden verkennen voor jouw werkomgeving? Dan is deze opleiding iets voor jou.

BIM Expert Modeler
Postgraduaat
Campus Brugge Station Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Deze opleiding richt zich op het verder uitdiepen van de BIM-skills op modelleerniveau. Zo word je expert in eigen modelomgeving en krijg je inzicht in de mogelijkheden van de andere meest gebruikte pakketten. En dit voor zowel Architectuur als Engineering.

Chinese gezondheidszorg
Postgraduaat
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Traditionele Chinese geneeskunde, ook bekend als Chinese Gezondheidszorg, is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische gebruiken uit China die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn.

Circulair Bouwen
Postgraduaat
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Wie circulair bouwt, doet dit op de fundamenten van een circulaire omgeving. In deze opleiding komen alle aspecten van circulair bouwen aan bod. Dit gaat verder dan het hergebruik van materialen.

Data Protection Officer
Postgraduaat
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Data protection of gegevensbescherming wordt steeds belangrijker in elke organisatie. Wil je de juiste keuzes helpen maken?

Digitale Didactiek
Postgraduaat
Campus Brugge Station Avondonderwijs, Afstandsonderwijs

In deze opleiding leer je doordacht technologie en digitale bronnen inzetten in jouw lessen. Het traject is praktijkgericht en bouwt verder op jouw eigen ervaringen en vaardigheden als lesgever.

Duurzame Ontwikkeling
Postgraduaat
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

Via het postgraduaat duurzame ontwikkeling kun jij je professionaliseren in deze complexe thema’s en je steentje bijdragen aan het verduurzamen van de samenleving.

Educational Needs
Postgraduaat
Campus Brugge Station

In het postgraduaat Educational Needs leer je hoe je de ontwikkelingskansen van leerlingen en studenten kan verbeteren.

Energiemonitoring & Energietransitie
Postgraduaat
Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

De energietransitie is een van de grootste economische/maatschappelijke uitdagingen en daarin schuilen heel wat opportuniteiten voor bedrijven en organisaties. Benieuwd?

Momenteel zijn er nog geen onlangs bekeken opleidingen.