Waarover?

Het is geen verrassing dat bedrijven steeds meer investeren in nieuwe technologieën om hun efficiëntie te verhogen, kosten te besparen en klanttevredenheid te verbeteren. Hyperautomation wordt gezien als een belangrijke stap in de digitale transformatie van bedrijven en organisaties.

Via deze navorming krijg je een diepgaand inzicht in de verschillende technologieën die betrokken zijn bij hyperautomation en leer je hoe je deze kunt toepassen in je eigen organisatie.

Je leert ook hoe je workflows en processen kunt automatiseren, hoe je data kunt analyseren en gebruiken om betere beslissingen te nemen en hoe je de klanttevredenheid kunt verbeteren. Dit kan resulteren in betere bedrijfsresultaten, een hogere productiviteit en een betere klantervaring.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor IT- en businessprofielen. Programmeerkennis is niet vereist. 

Waarom?

Via deze navorming blijf je als professional up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de digitale wereld. Dit geeft je een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt en helpt je om waardevolle bijdragen te leveren aan je organisatie. 

Lector Jasper voor de groep
Masterclass Hyperautomation

Benieuwd naar wat de opleiding inhoudt? Bekijk dan zeker onze instructievideo

5 masterclasses

 1. Document management (SharePoint)
 2. Workflow management (Power Automate)
 3. Build low code applications (Power Apps)
 4. Improve business processes with AI (AI Builder)
 5. Robotic Process Automation (UIPath)

Deze lessen bestaan uit instructievideo's en bijbehorende praktische oefeningen. Op het einde van deze opleiding ontvang je een getuigschrift en een online certificaat. 

 • Je kan de opleiding starten wanneer jij wenst. Je volgt de masterclasses namelijk zelfstandig en op je eigen tempo.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot het online leerplatform. 
 • Er zijn geen examens of evaluaties.
 • Elke masterclass bevat een of meerdere oefeningen die je individueel moet uitwerken vooraleer je naar de volgende masterclass kan overgaan.
 • Bij problemen kan je een online 1-op 1 contactmoment inboeken.
 • De prijs voor dit online traject bedraagt €495. 

Vragen? gene.vangampelaere [at] howest.be

Steun­maatregelen

Vlaams opleidingsverlof
Vlaams opleidingsverlof

Wil je als werknemer je opleiding combineren met je job? Dan heb je misschien recht op Vlaams Opleidingsverlof. Ontdek hieronder alle informatie en de voorwaarden.

Lees meer

KMO-portefeuille
KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Howest is een erkende opleidingsverstrekker, waardoor het zou kunnen dat jouw opleiding in aanmerking komt voor deze maatregel.

Lees meer

Opleidingscheques
Opleidingscheques

Wil je een opleiding volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken? Misschien hebt je recht op een opleidingscheque, waarmee je een deel van die opleiding kan betalen. Zelf betaal je maar de helft van de opleidingscheque, de Vlaamse overheid betaalt de andere helft.

Lees meer

Informatie en inschrijven

Inschrijven kan hier.

Ontmoet
Howest Academy

Ontmoet Howest Academy

Blijf op de hoogte

FAQ

Vind je niet wat je zoekt of heb je specifieke vraag over deze opleiding. Neem gerust contact met ons op. 

Griet Lust
Griet Lust

Coördinator Howest Academy

Contacteer

Het doorlopen van de volledige online registratie impliceert dat je definitief bent ingeschreven en je engageert tot het betalen van het inschrijvingsgeld. Na de behandeling van jouw dossier ontvang je per mail een factuur voor betaling van het inschrijvingsgeld.

De meeste vervolgopleidingen (zoals postgraduaten, micro degrees en navormingen) komen niet in aanmerking voor het studiebeurstarief. Beurstarieven zijn voorbehouden voor studenten met een diploma-contract in het reguliere opleidingsaanbod (graduaten en bachelors). Check wel de andere mogelijkheden van de Vlaamse overheid zoals Vlaams Opleidingsverlof, KMO-portefeuille en opleidingscheques. 

Ja, dat is mogelijk. Stuur jouw rekeningnummer en de facturatiegegevens door naar howestacademy [at] howest.be. De terugbetaling van het oorspronkelijk betaald inschrijvingsgeld zal pas gebeuren na registratie van ontvangst van de betaling met de KMO portefeuille. Je zal dus tijdelijk een dubbele betaling lopende hebben.

Indien je opleiding gedeeltelijk of volledig wordt vergoed met een financiële tegemoetkoming (KMO, Vlaams opleidingsverlof, Vlaams zorgkrediet, Vlaamse opleidingscheques) dan is het belangrijk de modaliteiten van het financieel stelsel te screenen op verplichte aanwezigheid. Als student ben je zelf verantwoordelijk om je aanwezigheid formeel te laten registreren door de lectoren.

De coördinator van jouw opleiding zal aangeven via welk systeem er zal gewerkt worden in kortlopende opleidingen. Voor langlopende opleidingen staat je lesmateriaal op leho.howest.be. Inloggen kan met de gegevens die je ontvangen hebt na de verwerking van jouw inschrijving door het studentensecretariaat.

Stuur een mailtje naar howestacademy [at] howest.be en je ontvangt snel een antwoord.

Voor kortlopende navormingen is een rechtstreekse inschrijving via de webpagina bindend en definitief. Voor diplomacontracten en creditcontracten zoals bachelors, microdegrees en postgraduaten is de voorregistratie niet bindend, maar het verzekert jou wel van een plaatsje in de opleiding.

Je bent definitief ingeschreven nadat je voorregistratie door onze studentenadministratie verwerkt werkt en nadat je je opleidingscontract hebt ondertekend. Dat kan manueel of digitaal via het digitaal leerplatform dat ter beschikking wordt gesteld van de studenten https://leho.howest.be (shortcut onderaan -> ibamaflex -> belangrijke informatie).

De betaling van het inschrijvingsgeld dient te gebeuren uiterlijk op 1 oktober of - wanneer de opleiding op een ander moment start - binnen de 15 dagen na inschrijving. Bij betaling met factuur is de uiterlijke betaaldatum die vermeld staat op de factuur van toepassing. In ZEER uitzonderlijke gevallen kan een spreiding van betaling toegestaan worden mits voorleggen van een afbetalingsplan en mits akkoord van Howest financieel verantwoordelijke, neem hiervoor contact op via howestacademy [at] howest.be