MyMachine

MyMachine lanceert boek: What Is Your Dream Machine? How Children Change Education Worldwide

MyMachine lanceert boek: What Is Your Dream Machine? How Children Change Education Worldwide

Sir Ken Robinson schreef het voorwoord. The New York Academy of Sciences, Harvard University en The William & Flora Hewlett Foundation maken deel uit van de 21 mede-auteurs uit 9 landen die meegeschreven hebben aan het boek.

Zoals je weet is MyMachine een unieke samenwerking tussen studenten lager, hoger en technisch middelbaar onderwijs die droommachines realiseren bedacht door de kinderen lager onderwijs. Dus om heel eerlijk te zijn, MyMachine weet wel het een en ander af van het creëren van speciale samenwerkingen.

Maar deze samenwerking van 21 mensen uit 9 landen was toch ook helemaal nieuw voor MyMachine. Collega Piet Grymonprez, mede-oprichter van MyMachine is trots op het resultaat: What Is Your Dream Machine? How Children Change Education Worldwide.

What Is Your Dream Machine? How Children Change Education Worldwide

Het boek brengt het verhaal van MyMachine vanuit een insiders perspectief met getuigenissen vanuit alle lopende MyMachine partnerschappen in het buitenland als van bij ons, zowel van alumni, leraars, professoren en bedrijfsmensen. 

Én aangevuld met een getuigenis van deze gerenommeerde experts die in het boek hebben neergeschreven hoe zij ervaren dat MyMachine bijdraagt aan ondernemerschap en creativiteit in onze bedrijven, organisaties, het onderwijs en de maatschappij in het geheel: 

  • Amy Kamarainen, Christina Smiraglia en Edward P. Clapp — Harvard University,
  • Angela Haydel Debarger — William & Flora Hewlett Foundation,
  • Hank Nourse — The New York Academy of Sciences, en
  • Peter Gamwell — Author and Creativity Expert, Canada/UK.

Sir Ken Robinson

Bovendien kan MyMachine -met grote trots- aan deze impressionante lijst nog een naam toevoegen: Sir Ken Robinson die een voorwoord heeft geschreven voor het boek. Hij is auteur van diverse New York Times bestsellers, heeft de meest bekeken TED-Talk wereldwijd, en wordt als dé education and creativity expert genoemd door Time, Fortune, CNN en Fast Company Magazine. 

Hij concludeert met deze woorden: “we need inspirational, practical examples of the vitality of creativity, the dynamics of collaboration and the power of possibility. That’s exactly what you’ll find in this inspiring account of the work of MyMachine”.

VANAF NU BESCHIKBAAR WERELDWIJD

Het boek is vanaf nu beschikbaar (ISBN 978-0-36-835927-9) voor bestelling in je favoriete boekhandel alsook online te bestellen, onder meer via:

en ook als e-book: Available for Amazon Kindle Fire®, Apple iPad®, Android devices, Mac and PC computers.

Lees het voorwoord door Sir Ken Robinson of luister ernaar en lees meer over het boek: mymachine-global.org/what-is-your-dream-machine-the-book

We hopen dat dit unieke boek u zal bevallen. Het is in elk geval bijzonder om met Howest gelinkt te mogen zijn aan deze grote namen.

MyMachine is opgericht door Piet Grymonprez (Howest), Jan Despiegelaere (Streekfonds West-Vlaanderen) en Filip Meuris (Leiedal).