Overslaan en naar de inhoud gaan

Infoavond op 4 september 2024

Je overweegt om les te geven. Je wil je praktijkervaring, kennis, expertise en passie voor je vak doorgeven aan jongeren.

Dan ben je bij de lerarenopleidingen van Howest aan het juiste adres! Met verschillende trajecten op maat maken wij de overstap naar het onderwijs perfect haalbaar in combinatie met werk en/of gezin. We bieden je een flexibele opleiding met een variabele opleidingsduur die rekening houdt met jouw persoonlijke context.

Op woensdag 4 september 2024 stellen we alle trajecten voor die je voorbereiden op een carrière in het onderwijs. Tijdens het panelgesprek leggen uiteenlopende profielen uit het werkveld uit wat je staat te wachten. Ook alumni, huidige studenten en lectoren van de lerarenopleidingen delen hun ervaringen. Aansluitend is er nog mogelijkheid om vragen te stellen aan onze trajectbegeleiders.

Aan mogelijkheden om over te stappen naar het onderwijs geen gebrek bij Howest. Tijdens deze infoavond zetten we je graag op weg naar het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Werken en studeren is bij ons perfect combineerbaar. Wist je trouwens dat je zowel in september als in februari kan instappen?

Inschrijven

verkorte bachelor secundair onderwijs VBGSO3
Klas met leerlingen

Voor wie is deze online infoavond?

Praktisch

  • Woensdag 4 september 2024 van 19u00 tot 20u30
  • De infoavond gaat online door. Na registratie krijg je een deelnamelink.
  • Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met opleidingscoördinator karen.nys [at] howest.be (Karen Nys).

Inschrijven

Inschrijven voor de online infoavond ‘Zij-instromen als leerkracht in het onderwijs’ kan via onderstaand formulier.

Interesse in