Studenten Howest organiseren De Warmste Mix tijdens De Warmste Week

Aan Howest zit heel wat talent verzameld. In de opleiding Multimedia and Creative Technologies hoort daar ook veel muzikaal talent bij. Dat talent komt op 18 december samen tijdens De Warmste Mix. Verschillende aan Howest studerende dj’s zullen op de eerste avond van De Warmste Week namelijk voor een muzikale break voor hun medestudenten zorgen.

Met De Warmste Mix willen de studenten via een livestream met muziek van top-dj’s uit het Kortrijkse hun medestudenten een hart onder de riem steken in de kerst- en examenperiode. Tegelijk willen ze voor wat afleiding zorgen in dit bijzondere academiejaar en de eenzaamheid van de studenten doorbreken. De jonge dj’s krijgen tot slot eindelijk nog eens de kans om hun passie te delen nadat ze al zoveel maanden niet meer hebben kunnen doen.

Initiatiefnemers van De Warmste Mix zijn Niels Dewulf en Emile Goeminne. Beide laatstejaarsstudenten Multimedia and Creative Technologies (MCT, mct.be) aan Howest hebben een passie voor muziek. Voor Emile is het zijn grootste hobby en Niels is elke dag bezig met het onderzoeken en coden van de nieuwste digitale tools in de multimediawereld. De streaming setup is dan ook helemaal op maat geprogrammeerd.

De avond van De Warmste Mix – 18 december 2020 – spelen de verschillende dj’s elk een eigen set van één uur. De meeste onder hen studeren aan Howest en hebben releases bij onder meer Sony Music en Underground Jump Up. De line-up (van 18 uur tot 23 uur):

  • Da Voltage (Kanon, Reflex, Bar Luxe, Slipsoc, Techno Temple)
  • TBO (Underground Jump Up)
  • MIX-AM (Club Kauai Spain, One Night Stand, Ultimo, Comma DJ Contest Winner)
  • O-Beats (Kokorico).
  • BeatMatter (Cafe 56 finalist, Flowtrack Spain)

 
Voor alle updates en de livestream, klik op de button hieronder:

Updates & livestream