Meet & greet

Contacteer ons

bureaus_DSC5959.jpg
  • Heb je nog vragen?
    Aarzel niet om jouw vraag te stellen aan Becky Verthé, opleidingscoördinator van de opleiding.
  • Ben je geïnteresseerd in een buitenlandse stage of studiesemester?
    Stuur een mailtje naar Becky Verthé, onze coördinator internationalisering.
  • Wil je graag meer info over de Masterclass of onze nauwe samenwerking met bedrijven?
    Contacteer Inge Defour, project manager IDC.
  • Wens je het ontwerpgebouw te bezoeken?Vanaf maart 2021 hopen wij terug geïnteresseerde studenten en hun ouders te kunnen ontvangen op afspraak ! Contacteer alvast Becky Verthé, opleidingscoördinator van de opleiding.

De stap naar het hoger onderwijs is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We leveren aan Howest dan ook heel wat inspanningen om je tijdens je studies te ondersteunen en je op een optimale manier je studietraject te laten doorlopen. Voor ons sta je als student werkelijk centraal. Aan Howest staat een persoonlijk contact met de docenten hierbij voorop.

Indien je een enigszins ander traject wenst te volgen binnen een opleiding, kan je bij de trajectbegeleiders terecht. Je kan om diverse redenen voor zo’n individueel traject kiezen. De trajectbegeleider zal je in al deze omstandigheden helpen om de voor jou optimale weg uit te stippelen!

Contacteer Bieke Masselis, trajectbegeleider van de opleiding.

Industrieel Productontwerpen: iets voor jou?

DSC6994.jpg

Hou je van tekenen of ben je graag met je handen bezig? Bedenk je graag oplossingen voor problemen? Haal je graag dingen uit elkaar en zet je ze bij voorkeur terug in elkaar? Ben je met andere woorden een vat vol creativiteit? Ben je nieuwsgierig naar de werking en de vormgeving van producten? Heb je interesse voor technologie en kan je abstract denken? Ben je zelfstandig, maar ook een sterke teamgenoot? Volg je de laatste trends? Ben je niet snel tevreden met de eerste de beste oplossing?

Herken je jezelf in hierin? Dan is de kans groot dat de opleiding industrieel productontwerpen je ligt! Wil je het graag zeker weten? Kom je informeren op één van onze infodagen en neem deel aan een IPO bootcamp!

Maak kennis met het docententeam

Bart

Becky

Bieke

Brecht

Conny

Dries

Giel

Hanne

Heino

Inge

Jurgen

Katrien

Katrijn

Laura

Leen

Lieven

Lieven

Nils

Olivier

Sofie

Erwin

Hannes

Volg ons op sociale media

Je kan ons online terug vinden op verschillende platforms. Onderstaande sites en social media geven je een heel ruim beeld van de vele producten, projecten en activiteiten van onze opleiding en studenten.

We gebruiken steeds de #howestipo

Waar heb je les?