Jouw toekomst

Met een diploma ‘Bedrijfsmanagement – marketing’ kan je veel kanten uit. Denk aan de marketingafdeling van een bedrijf, marketingbureaus, communicatiebureaus, digital manager, social media manager, sales manager, business developer, consultant…

Marketing zit in de lift, jobs en aanbod genoeg! Bovendien vormt deze opleiding de ideale basis om jouw eigen onderneming op te starten. 

Meet Tibo Gereels

Pas afgestudeerd en na zijn stage bij Maister is hij er blijven plakken.

Zijn job?

Hij is digital marketeer, wat betekent: uitwerken van social media posts, opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes, SEO-opdrachten, communicatiestrategieën opstellen, ad-reports opmaken en klantencontact. 

Meet Yara Meulenberg

In juni afgestudeerd als marketeer en meteen aan de slag als event marketeer bij ConXioN.

Haar job? 

De liaison zijn tussen event en marketing. Kortom: eventcoördinatie en experience, community building, content marketing en lead generation. We kunnen er nog andere buzzwords tegenaan gooien, maar geef toe, best straf voor een junior marketeer, niet?

Meet Julie Reynaert

Afgestudeerd als marketeer en aan de slag als marketeer bij Vanden Broele Group.

"Na het behalen van mijn bachelordiploma Communicatiemanagement, kreeg ik de marketingmicrobe goed te pakken. Ik startte mijn zoektocht naar een vervolgopleiding om mijn kennis en skills aan te scherpen en kwam zo bij track M terecht. Een verkort traject met een ideale balans tussen theorie en praktijk? Say no more! Als inspirerende stage koos ik voor digitale en strategische marketing bij Vanden Broele in Brugge. En een leuk weetje? Ik ben er sindsdien niet meer weg te slaan en werk er ondertussen als marketeer in een gedreven team!

Kan jij, net als ik, maar niet genoeg krijgen van alles wat met marketing te maken heeft? Kies dan voor track M en boost je cv met een extra bachelordiploma in één jaar tijd."

Verder studeren?

Bij Howest geloven we in de voordelen van levenslang leren. Door jouw vakbekwaamheid uit te breiden en nieuwe skills aan te leren, bieden er zich meer doorgroeimogelijkheden, kansen en opportuniteiten aan. 

Door de stevige basis aan bedrijfsmanagementvakken die bij elke afstudeerrichting terugkomt, kan je in een zeer korte periode (1/1,5 jaar) een tweede bachelorsdiploma bedrijfsmanagement behalen. Er zijn reeds enkele afgestudeerden van marketing die nadien nog een extra jaar HR Management, Chinese Business Management, Sport Business Management, Real Estate, Communicatiemanagement... hebben gevolgd en telkens met succes. Concreet zou dit kunnen betekenen dat je in 4 jaar 2 diploma’s haalt! 

Uiteraard beperkt het zich niet enkel tot de richting bedrijfsmanagement. Op de website van Howest Academy kan je steeds ons actueel aanbod van bijscholing vinden.