Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze opleidingen

Bedrijfsmanagement
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

De bachelor Bedrijfsmanagement is de perfecte opleiding om later in de bedrijfswereld aan de slag te gaan.

Biomedische Laboratoriumtechnologie
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Biomedische Laboratoriumtechnologie is een brede, polyvalente en praktijkgerichte opleiding die uniek is in West-Vlaanderen. Het programma stoomt je als wetenschappelijk medewerker helemaal klaar voor de biomedische uitdagingen van de 21ste eeuw.

Cybersecurity
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Heb je een brede interesse in IT? Geloof je dat cyberaanvallen, ransomware en phishing enkel zullen toenemen? En word je als ‘nieuwsgierige puzzelaar’ enthousiast van het zoeken naar oplossingen? Dan is de bachelor Cybersecurity zeker iets voor jou!

Educatieve Bachelor Kleuteronderwijs
Bachelor
Campus Brugge Centrum Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Werk je graag met kinderen en droom je ervan om later zelf in de klas te staan? In de Educatieve Bachelor in het Kleuteronderwijs leren we je hoe je kleuters helpt groeien op motorisch, sociaal en emotioneel vlak. Word jij de kleuteronderwijzer(es) van morgen?

Educatieve Bachelor Lager Onderwijs
Bachelor
Campus Brugge Centrum Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Droom je ervan om later zelf les te geven? In de Educatieve Bachelor in het Lager Onderwijs maak je niet alleen je eigen droom waar, maar werk je ook mee aan die van de kinderen tussen 6 en 12 jaar. Word jij de leerkracht van morgen?

Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs
Bachelor
Campus Brugge Centrum, Campus Kortrijk Weide, Campus Oudenaarde Dagonderwijs, Afstandsonderwijs

Jongeren tussen 12 en 18 jaar enthousiasmeren en nieuwe werelden laten ontdekken, dat is jouw talent! In deze lerarenopleiding kies je twee vakgebieden waarin jij een expert wordt. Maak kennis met de Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs in Brugge.

Human Resources Management
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

HR Management studeren? De bacheloropleiding Human Resources Management leidt je op tot een meteen inzetbare allround hr-professional.

Sociaal Werk
Bachelor
Campus Brugge Centrum, Campus Kortrijk Weide Dagonderwijs

In de bachelor Sociaal Werk leer je mensen helpen bij de uitdagingen in het leven. Als sociaal werker begeleid je mensen, informeer je ze en versterk je ze.

Sport en Bewegen
Bachelor
Sportinnovatiecampus Brugge Dagonderwijs

Ben je gepassioneerd door sport en wil je anderen aanzetten tot bewegen en een actieve, gezonde levensstijl? Wil je mensen helpen om verstandig en efficiënt te sporten? In de bacheloropleiding Sport en Bewegen groei je uit tot een allround bewegingsdeskundige die later in diverse sectoren aan de slag kan.

Toegepaste Architectuur
Bachelor
Campus Brugge Station Dagonderwijs

Ben je creatief, maar ook technisch aangelegd en praktisch ingesteld. Heb je een passie voor computerwerk en ben je niet bang voor deadlines en feedback? Word je helemaal warm van architectuur? Dan is de bachelor Toegepaste Architectuur je op het lijf geschreven.

Momenteel zijn er nog geen onlangs bekeken opleidingen.