Overslaan en naar de inhoud gaan

Over

Deze masterclass heeft als doel de deelnemers de essentiële expertise te bieden om veilige blockchain-oplossingen te ontwikkelen en te auditen. Aan het einde van de cursus ben je bedreven in het vormgeven van robuuste blockchain-architecturen en het creëren van veilige smart contracts, terwijl je de best practices begrijpt om te beschermen tegen mogelijke beveiligingsrisico's, en zo de integriteit en betrouwbaarheid van blockchain-systemen waarborgt.

Doelgroep

Ontwikkelaars.

Waarom

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van blockchain-technologie, is het waarborgen van veiligheid cruciaal. Deze masterclass is op maat gemaakt om deelnemers te voorzien van de technische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om de complexiteiten van blockchain veilig te navigeren, zowel op architecturaal niveau als binnen het domein van de ontwikkeling van slimme contracten.

Teaser Secure Blockchain Development

Data en locatie

Start in mei 2024, op eigen tempo (online).

  • 10x2u online lessen
  • 4 interactieve labos
  • online persoonlijke feedback

Deze masterclass is 6 ECTS-credits waard (1 credit = 25-30u).

Kostprijs

€495

Deze training komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille in het thema "Digitalisering" (goedkeuringsnummer: DV.O241438). De aanvraag voor ondersteuning moet binnen 14 dagen na de start van de training worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.kmo-portefeuille.be.

Cybersecurity-bites

Cybersecurity Bites richt zich op bewustmaking, kennis en opleiding rond cyberveiligheid voor bedrijven en werknemers. Experts uit diverse Vlaamse universiteiten en onderwijsinstellingen bieden toegankelijke informatie en inzichten aan over uiteenlopende onderwerpen, aan de hand van artikels, dossiers en opiniestukken. Ook opleidingen en workshops over specifieke thema’s worden hier aangekondigd. Cybersecurity Bites maakt deel uit van het Vlaams Beleidsplan Cybersecurity, een initiatief van de Vlaamse Regering dat investeert in drie luiken: internationaal top-onderzoek in cyberveiligheid, verhoging van cybersecurity-maturiteit van bedrijven, en bewustmaking en opleiding rond cyberveiligheid. Het beleidsprogramma wordt mee uitgerold door het departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI), en Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Deze opleiding is via deze weg deels gratis ter beschikking gesteld. De inhoud is gratis toegankelijk, maar begeleiding, opdrachten en het certificaat van deelname zijn betalend.

Steun­maatregelen

Vlaams opleidingsverlof

Wil je als werknemer je opleiding combineren met je job? Dan heb je misschien recht op Vlaams Opleidingsverlof. Ontdek hieronder alle informatie en de voorwaarden.

Lees meer

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Howest is een erkende opleidingsverstrekker, waardoor het zou kunnen dat jouw opleiding in aanmerking komt voor deze maatregel.

Lees meer

Opleidingscheques

Wil je een opleiding volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken? Misschien hebt je recht op een opleidingscheque, waarmee je een deel van die opleiding kan betalen. Zelf betaal je maar de helft van de opleidingscheque, de Vlaamse overheid betaalt de andere helft.

Lees meer

Je kunt je inschrijven voor de training door dit formulier te gebruiken.

Infodag
Zaterdag 31 augustus
VAN 10u TOT 16u
Meer info

Ontmoet Howest Academy

Dit zijn de eerstvolgende infodagen:

Vragen over ons Web3-aanbod?

Onze experten helpen je graag verder!

Shane Deconinck

Shane Deconinck

Web3 Lead

Wim Van Renterghem

Wim Van Renterghem

Curriculumverantwoordelijke Web3