Overslaan en naar de inhoud gaan

Afscheid Campus Sint-Jorisstraat

Howest bouwt een nieuwe campus aan het station van Brugge, we verlaten met spijt in het hart eind volgend academiejaar onze campus in Sint-Jorisstraat. We nodigen graag alle alumni toegepaste psychologie uit om een glas te komen drinken en bij te praten met de lectoren.

We nodigen jullie ook heel graag uit om te luisteren naar de keynote lecture van TP alumna Anneleen De Lille ‘Minder werken, meer doen!’ zoals ze ook beschreef in haar laatste boek.

Nu inschrijven

Anneleen De Lille, alumna Toegepaste Psychologie Nieuwe campus Howest Brugge
Boek Minder Werken Meer Doen van Anneleen De Lille

Programma

16u Keynote Lecture - TP alumna Anneleen De Lille – auditorium C.1.002

Minder werken, meer doen! Orde op zaken in je hoofd, je leven en je werk

Heb jij het gevoel dat je keihard werkt, maar toch altijd achter de feiten aanholt? Dat je nooit echt kunt focussen op een belangrijke taak, omdat je alweer naar de volgende vergadering moet en je mailbox overvol zit? Dat je al je energie in je werk stopt en dat ze het thuis vaak met de restjes moeten doen?

Wees gerust: dit is niet het zoveelste lezing over beter timemanagement. Het zal je niet leren om nog harder te werken. Integendeel, in dit boek leer je net het belang van af en toe terug te schakelen en het overzicht te bewaren. Als je wilt weten hoe je door minder te werken toch meer kunt doen en zo telkens je dag met meer voldoening kunt afsluiten, ben je wel aan het juiste adres.

17u Klankbordgroepen met alumni TP

We willen heel graag jullie feedback over waar de opleiding voor staat en hoe ze in het werkveld vorm krijgt, dit is voor ons heel waardevol. We hebben het afgelopen jaar hard aan ons curriculum gesleuteld en we zijn erg benieuwd naar jullie feedback, suggesties en ideeën hierover. Dat zouden we graag met jullie bespreken volgens de setting waarin jij terecht gekomen bent. In specifieke groepen gaan we op zoek naar verbeterpunten, nieuwe ideeën, practica, keuzevakken,…

  • Afgestudeerd als bachelor Toegepaste Psychologie en werkzaam in onderwijs, opvoeding en hulpverlening
  • Verder gestudeerd Master Psychologie of andere
  • Afgestudeerd maar niet werkzaam in sector
  • Afgestudeerd en werkzaam in HRM

18u pizza en meet & greet met lectoren

Bij een glaasje willen we graag napraten met alumni en lectoren Toegpaste Psychologie op onze mooie campus in Sint Jorisstraat – Brugge.

Praktische info

Brugge Centrum

Inschrijven

Inschrijven voor het alumni event van de opleiding Toegepaste Psychologie kan via onderstaand formulier.