Overslaan en naar de inhoud gaan

We nodigen jullie graag uit voor onze interactieve workshop over Artificiële Intelligentie! In deze workshop gaan we op een leuke en interactieve manier kennismaken met de technieken achter deze spannende technologie.

Nu inschrijven

Praktisch

Wat kun je verwachten?

We beginnen met het uitleggen van de basisprincipes van AI en laten jullie kennismaken met verschillende technieken die worden gebruikt in AI, zoals machine learning en deep learning. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met AI door bijvoorbeeld te experimenteren met een gezichtsherkenning. Zo kunnen jullie zelf ervaren hoe AI werkt en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.

Maar dat is nog niet alles! Er is ook een discussie over de ethische en maatschappelijke implicaties van AI. We bespreken bijvoorbeeld de impact van AI op werkgelegenheid, privacy en veiligheid.

Voor wie?

Deze workshop biedt een unieke kans om meer te leren over AI en je eigen mening te vormen over deze technologie.

De workshop is geschikt voor leerlingen uit het secundair, hun leerkrachten en hun ouders.

Waar en wanneer?

De workshop kan worden gevolgd op onze campus in Brugge (Rijselstraat 5)

  • met je leerkracht en klas op vrijdag 5 mei van 9u30 tot 11u30
  • tijdens onze infodag met je ouders op zaterdag 6 mei van 14u tot 16u.

De infodag biedt ook de mogelijkheid om onze school te bezoeken en meer te weten te komen over ons onderwijsaanbod.

Ontdek onze AI opleidingen

Gebeten door artifiële intelligentie? Op basis van ons onderzoek en onze expertise op het vlak van AI bieden we je drie opleidingen aan met een uitgesproken focus op Artificial Intelligence. Elk van deze drie opleidingen zorgt ervoor dat jij met jouw toegepaste profiel toegevoegde waarde creëert, de efficiëntie van bedrijven verhoogt en ze relevant houdt in een wereld van razendsnelle digitalisering.

Ontdek onze AI opleidingen

Artificial Intelligence (AI) studeren