Studeren is meer dan blokken alleen. Ontdek hier alles rond sport, vrije tijd, cultuur en studentenorganisaties. 

Bruisende studentensteden
Bruisende studentensteden

Kortrijk en Brugge zijn the place to be voor studenten! Ontdek hier alle initiatieven van onze bruisende studentensteden.

Lees meer

Sport
Sport

Sporten en bewegen is ideaal om te ontspannen van je studies en om met vrienden af te spreken. Met een gezond en fit lijf, gaat studeren nog vlotter!

Lees meer

Studentenorganisaties
Studentenorganisaties

Howest is een aantal prachtige studentenclubs rijk. Deze proberen het studentenleven zo aangenaam en gezellig mogelijk te maken door tal van studententikoze activiteiten te organiseren. Howest ondersteunt zijn studentenclubs via subsidies en advies.

Lees meer

Stuvo Connects
Stuvo Connects

Stuvo Connects creëert nieuwe kansen tot ontmoeting, inspireert in het delen van interesses en besteedt aandacht aan het ontwikkelen van een positieve mindset. Ontdek onze waaier aan activiteiten, voor en door studenten, met focus op community & wellbeing.

Lees meer

Healthy Howest
Healthy Howest

Howest hecht veel belang aan de gezondheid van zijn medewerkers en studenten. Daarom hebben we een gezondheidsbeleid uitgewerkt dat we ‘Healthy Howest’ hebben gedoopt. 

Lees meer

Zot van organiseren?
Zot van organiseren?

Creatieve, ondernemende en/of geëngageerde student? Je wil samen met ons mooie actieve of culturele events realiseren die gericht zijn naar alle studenten van Howest en UGent Campus Kortrijk?

Lees meer