Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een manier om jouw wetenschappelijke informatie effectiever te verwerken? Dan is deze cursus R-programmeren iets voor jou!

Met R kan je gegevens analyseren en visualiseren. Het is een populaire keuze voor statistische berekeningen en visualisatie in vakgebieden als bio-informatica en data science. Onze uitgebreide cursus is ontworpen om een solide begrip te geven van de verschillende soorten gegevens en structuren die worden gebruikt in R, evenals hoe je extra pakketten kunt installeren en gebruiken die jouw analysemogelijkheden kunnen verbeteren.

De cursus omvat onderwerpen zoals beschrijvende analyse en rapportage via RMarkdown, evenals instructies over hoe je een interactieve toepassing kunt bouwen met behulp van een Shiny-app. Tegen het einde van deze cursus heb je waardevolle vaardigheden opgedaan die kunnen worden toegepast op een breed scala aan gegevensanalysetaken.

Schrijf je vandaag nog in en vergroot jouw vaardigheden op het gebied van gegevensanalyse met R!

Vlaams opleidingsverlof & kmo-portefeuille

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams Opleidingsverlof met de volgende code: ODB-X09813.

Deze opleiding komt in aanmerking voor steun via de kmo-portefeuille onder het thema beroepsspecifieke competenties (erkenningsnummer: DV.O241438). De steunaanvraag moet gebeuren binnen de veertien dagen na de start van de opleiding. Meer informatie vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Deze opleiding wordt in het Engels aangeboden.

Ga naar de Engelstalige website!

Microdegree R