Verkort traject

"Hungry for more? Boost je profiel met communicatiekennis én creatieve skills."

1718FB-trackC-site.jpg

Bachelordiploma op zak, maar op zoek naar een extra troef om je profiel te boosten? Je hunkert naar een creatief perspectief op het bedrijfsleven? 

Track C, het verkort traject van de opleiding communicatiemanagement, biedt je de kans om je in 1 jaar tot communicatiespecialist te ontpoppen.
 
Je ontwikkelt essentiële communicatiekennis en hands-on creatieve skills voor doeltreffende offline én digitale communicatie. Met opdrachten toets je de theorie aan de praktijk. Je bedenkt en realiseert communicatieplannen en marketingstrategieën op maat van de doelgroep. Weapons of choice? Aanstekelijke argumenten, een neus voor trends, en sociale en andere online media.

Als kers op de taart versterk je je cv met een consultancy project voor het communicatiewerkveld. Jouw achtergrondopleiding vormt daarbij een meerwaarde. 

Track C stoomt je klaar voor een waaier aan communicatiefuncties: PR-specialist, salesaccount, 
marketingconsultant, eventmanager, persverantwoordelijke,… 

Voor wie?

Je hebt minstens een bachelordiploma Bedrijfsmanagement, handelswetenschappen en bedrijfskunde, human resources management, Journalistiek, Toerisme- en recreatiemanagement, eventmanagement, Office management, hotelmanagement of Netwerkeconomie. Andere diploma’s op aanvraag.

Meer weten?

Meer weten over de opleiding, internationale kansen, studiefiches, infodagen, inschrijven, …? Let’s Talk!

Infomomenten

Infodag 31 augustus 2019

zaterdag
31/08 10u-13u
Infodag 31 augustus 2019

Infoavond campus Oudenaarde

maandag
02/09 19u-21u
Infoavond campus Oudenaarde

Infoavond campus Oudenaarde

maandag
09/09 19u-21u
Infoavond campus Oudenaarde