Overslaan en naar de inhoud gaan

Over

Deze masterclass gaat diep in op de technische details van blockchain node administratie en biedt een praktische en diepgaande verkenning van de beste praktijken, tools en methodologieën die nodig zijn om robuuste blockchainnetwerken te onderhouden.

Het doel van deze masterclass is om deelnemers in staat te stellen bekwame blockchain-infrastructuur- en netwerkbeheerders te worden. Aan het einde van de cursus heb je de expertise om succesvol blockchain nodes te implementeren, te configureren en te beveiligen binnen verschillende blockchainomgevingen, waarbij je de betrouwbaarheid en stabiliteit van blockchainnetwerken bevordert, of ze nu permissioned of permissionless zijn, en bijdraagt aan de naadloze werking van blockchainsystemen.

Doelgroep

IT-professionals.

Waarom

Deze masterclass is een uitgebreid programma, ontworpen om deelnemers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om blockchain nodes te implementeren, te configureren en te beveiligen binnen zowel permissioned als permissionless blockchaincontexten. In het dynamische blockchainlandschap van vandaag is efficiënt beheer van netwerkinfrastructuur cruciaal om de integriteit, beschikbaarheid en prestaties van blockchainsystemen te waarborgen.

Data en locatie

Start vanaf juni 2024, op eigen tempo (online), 5x2u online lessen.

Deze masterclass omvat 3 ECTS-credits (1 credit = 25-30u).

Kostprijs

€250

Deze training komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille in het thema "Digitalisering" (goedkeuringsnummer: DV.O241438). De aanvraag voor ondersteuning moet binnen 14 dagen na de start van de training worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.kmo-portefeuille.be.

Steun­maatregelen

Vlaams opleidingsverlof

Wil je als werknemer je opleiding combineren met je job? Dan heb je misschien recht op Vlaams Opleidingsverlof. Ontdek hieronder alle informatie en de voorwaarden.

Lees meer

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Howest is een erkende opleidingsverstrekker, waardoor het zou kunnen dat jouw opleiding in aanmerking komt voor deze maatregel.

Lees meer

Opleidingscheques

Wil je een opleiding volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken? Misschien hebt je recht op een opleidingscheque, waarmee je een deel van die opleiding kan betalen. Zelf betaal je maar de helft van de opleidingscheque, de Vlaamse overheid betaalt de andere helft.

Lees meer

Je kunt je inschrijven voor de training door dit formulier te gebruiken.

Infodag
Zaterdag 31 augustus
VAN 10u TOT 16u
Meer info

Ontmoet Howest Academy

Dit zijn de eerstvolgende infodagen:

Vragen over ons Web3-aanbod?

Onze experten helpen je graag verder!

Shane Deconinck

Shane Deconinck

Web3 Lead

Wim Van Renterghem

Wim Van Renterghem

Curriculumverantwoordelijke Web3