Bachelor Multimedia en Communicatietechnologie (MCT)

"The next IoT generation"

Welkom bij de IoT-generatie! Van user interfaces tot artificial intelligence & augmented reality. Ben jij gebeten door innovatie en wil je de applicaties van het internet van morgen ontwikkelen met cutting-edge technologie, dan is de Bachelor Multimedia en Communicatietechnologie (MCT) dé opleiding voor jou! 

Tijdens je eerste drie semesters als MCT-student bouw je een stevige IT-basis op. Vanaf het vierde semester kies je voor één van onderstaande uitstroomprofielen. 

Tijdens elk academiejaar krijg je de kans om met jouw talenten en alles wat je geleerd hebt een eigen project te realiseren. De combinatie van een stevige basiskennis met ervaring in het werkveld zorgt voor een zeer gewild profiel op de arbeidsmarkt maar geeft je ook alle kansen om verder te studeren voor een extra bachelor- of masterdiploma!

Naast de lessen en projecten krijg je ook de kans om je verder te ontplooien door internationale ervaringen (studiereizen en buitenlandse stage), inspirerende gastsprekers en stagekansen. 

ECTS-fichesOpleidingsbrochure | www.mct.be

Al afgestudeerd of aan het werk?

Ontdek nu ook ons traject AI @Home voor professionelen en werkzoekenden waar je in 1 jaar de vakken Machine Learning en Deep learning opneemt. 

Infomomenten

Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde

zaterdag
29/08 10u-13u
Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde