Overslaan en naar de inhoud gaan

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in technologie en IT? Bezoek de stand van Howest op de Bedrijvencontactdagen, op 13 en 14 december 2023 in Kortrijk Xpo.

We nodigen je graag uit op stand 268 (hal 2), een hotspot voor innovatie en creativiteit, waar je meer informatie krijgt over onze dienstverlening voor bedrijven, onze opleidingen voor professionals én waar je in gesprek kunt gaan met onze experts.

Boek nu jouw afspraak

Ontdek onze topics

AI & big data

Het AI Lab, een vaste waarde als IT-onderzoekslabo aan Howest, wilt voor kmo’s de effort verlagen om AI toe te passen op hun processen. Je kan er terecht voor advies, datamigratie, ondersteuning van AI-infrastructuur, uitwerken van AI-oplossingen op maat, ...

Creative Technologies & AI
International Business Management_student in actie

Business Innovation

"AI is here to stay", maar wat kan artificiële intelligentie voor jouw bedrijf betekenen? En wat met Web3 en de metaverse? Welke opportuniteiten bieden deze technologieën en hoe stem je je businessplan erop af? De onderzoekers van Business Innovation Lab weten raad.

Energieoplossingen

Energie is en blijft de uitdaging van de toekomst. Wil je graag je mogelijkheden verkennen op het vlak van energietransitie? De experten van Energy Lab zijn thuis in de nieuwste technologieën en vertalen deze naar de praktijk. Howest ondersteunt je zo in het scherp krijgen van jouw energiemogelijkheden.

Steek energie in energie!
woodcraft

XR/VR/AR

Het Human Interface Technology lab (HITlab) is een onderzoeks- en ontwikkelingslabo van Howest dat de interactie onderzoekt tussen mens en technologie. De collega's onderzoeken welke XR-toepassingen (VR/AR) kunnen worden ingezet voor onder meer het onderwijs, de zorg, de industrie, ...

Security & Privacy

Vragen over cybersecurity web3/blockchain en IT in het algemeen? Dan moet je bij de onderzoekers van Security & Privacy zijn. Onze valorisatiemanager Kurt Callewaert digitale transformatie is pas verkozen tot cybersecurity researcher & educator 2023. Mocht je er nog aan twijfelen, we're on top of the league!

CS
5G proximus

5G

De komst van 5G biedt heel wat mogelijkheden, zeker in het kader van de digitale transformatie in de industrie. In het 5GLab op Kortrijk Weide kan je testruimte huren en volop experimenteren. Je kunt er werken aan de ontwikkeling van innovatieve 5G-toepassingen voor jouw business.

Boek jouw afspraak

Ik wens een gesprek i.v.m. volgende topic(s)
Datum en tijdstip