Postgraduaat Masterclass Industrial Design Engineering

Masterclass Industrial Design Engineering
"Een unieke samenwerking tussen bedrijven en ambitieuze young potentials industrieel ontwerpen."

Voor studenten

De Masterclass Industrial Design Engineering is de ideale voorbereiding voor je carrière als ontwerper binnen een ruime bedrijfscontext. Recent afgestudeerde, ambitieuze Bachelors en Masters Industrieel Ontwerpen komen in aanmerking om deel te nemen aan de Masterclass Industrial Design Engineering, hiervoor is een selectieprocedure voorzien. De masterclass start op in september en duurt 10 maanden. Binnen deze masterclass is er een vergoeding voorzien voor de deelnemers.

Voor bedrijven

Via dit programma werken één of twee recent afgestudeerde industriële ontwerpers productontwikkelingsprojecten uit binnen uw onderneming. Dit geeft u als bedrijf de mogelijkheid een innovatieproject intensief te laten uitwerken en tegelijk te proeven van jong ontwerptalent met een mogelijkheid tot rekrutering na afloop van het programma. Interesse? Contacteer ons team! 

Matchmaking 

De Masterclass Industrieel Design Engineering werd opgericht op vraag van en in samenwerking met enerzijds bedrijven en anderzijds jonge ambitieuze industrieel ontwerpers. De doelstelling bestaat erin bedrijven en recent afgestudeerde Bachelors en Masters Industrieel (Product) Ontwerpen op een vernieuwende manier met elkaar in contact te brengen. Op deze manier kunnen bedrijven kennis maken met ambitieus talent en kunnen recent afgestudeerden bewijzen wat ze in hun mars hebben. En dat is heel wat!