Overslaan en naar de inhoud gaan

Roadshow

De logistieke sector is een bruisende en veelzijdige sector. Een sector met heel wat jobmogelijkheden voor toekomstige professionals en huidige leerlingen. Dit zijn immers dé knelpuntberoepen van het moment. Elke afgestudeerde student heeft dus absolute jobzekerheid.

Spijtig genoeg hebben studiekiezers nog niet altijd een duidelijk beeld wat de logistieke sector precies inhoudt. Daarom slaan RTC West-Vlaanderen, VDAB, APZI, LOGOS en Howest de handen in elkaar. Via een roadshow komen we graag langs naar jouw school om leerlingen uit de derde graad een beeld te geven hoe een werkdag in de logistieke sector eruit kan zien.

We komen graag langs met een professional die werkt binnen de logistieke sector, en zijn of haar passie graag deelt met jouw leerlingen. Bovendien schetsen we de studiemogelijkheden in het hoger onderwijs die de leerlingen kunnen voorbereiden op een job in de logistieke sector (graduaat, bachelor en master).

Je kan een sessie inboeken in januari of februari, door een mailtje te sturen naar randy.lamiere [at] howest.be (randy[dot]lamiere[at]howest[dot]be). De presentatie tijdens de roadshow duurt ongeveer 1 uur.

We zien je graag binnenkort tijdens een stop van onze roadshow.