Postgraduaat Oplossingsgerichte Cognitieve Systeempsychotherapie

Howest postgraduaat Oplossingsgericht Cognitieve Systeempsychotherapie

Dit vierjarig postgraduaat, i.s.m. onze partner Korzybski, leidt hulpverleners op in de oplossingsgerichte psychotherapie van individuen, koppels, gezinnen, families en groepen.

Oplossingsgerichte psychotherapie vanuit het Brugse model focust zich op het erkennen en ondersteunen van de cliënt als expert in zijn zoektocht naar oplossingen.

Als oplossingsgericht psychotherapeut ga je op een efficiënte en resultaatsgerichte wijze aan de slag om samen met de cliënt veranderingen te bewerkstelligen.

De deelnemers krijgen een degelijke theoretische vorming en worden intensief en praktijkgericht getraind door middel van live demonstraties, rollenspel, video, intervisie en supervisie.

Meer informatie en inschrijven

Voorwaarden

Het succesvol volgen van een postgraduaat leidt tot een getuigschrift indien je beschikt over een graduaats-, bachelor- of masterdiploma. Voldoe je niet aan deze voorwaarden dan krijg je een bewijs van deelname. 

Bij het beëindigen van de inschrijvingsprocedure betaal je het inschrijvingsgeld van dit postgraduaat. Vroegtijdig uitschrijven -voor de feitelijke start van het postgraduaat- resulteert in een gedeeltelijk terugbetaling van het studiegeld. 10% van het studiegeld wordt niet terugbetaald en aangerekend als een administratieve kost. Eenmaal de opleiding van start is gegaan wordt er geen terugbetaling meer gedaan, ongeacht of bepaalde opleidingsonderdelen in het eerste of tweede semester worden aangeboden. 

Deze opleidingen zijn misschien ook iets voor jou?