Postgraduaat Acupunctuur

Postgraduaat Acupunctuur
"De kern van de opleiding ligt in het vermogen om op basis van de symptomen en van een eigen specifiek en nauwgezet onderzoek te kunnen kiezen voor advies, symptomatische of causale behandeling."

De acupunctuur vertrekt vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen. Het is een ideale therapeutische techniek om bijvoorbeeld pijnklachten te bestrijden.

De kern van de opleiding ligt in het vermogen om op basis van de symptomen en van een eigen specifiek en nauwgezet onderzoek te kunnen kiezen voor advies, symptomatische of causale behandeling.

De opleiding biedt algemeen ondersteunende kennis, een brede waaier beroepsspecifieke vakken en practica (hands on onderwijs) aan in functie van het verwerven van de nodige kennis en vaardigheden. De integratie van deze verworven kennis en vaardigheden wordt omgezet tijdens de praktische oefeningen.

Meer info

Deze opleidingen zijn misschien ook iets voor jou?