Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil je praktische vaardigheden ontwikkelen in Business Intelligence (BI) en waardevolle inzichten halen uit je bedrijfsgegevens? Onze Power BI-opleiding is speciaal ontworpen om jouw BI-skills te verbeteren en je de tools te geven om effectief met data te werken.

Ontdek hoe je een op maat gemaakte BI-case voor jouw organisatie creëert, leer van praktijkvoorbeelden en pas nieuwe concepten direct toe tijdens hands-on oefeningen!

Individuele coaching voor jouw BI-case

In onze opleiding krijg je de unieke kans om een BI-case voor jouw eigen bedrijf te ontwikkelen. Je wordt individueel gecoacht om de maximale waarde uit je data te halen en dieper inzicht in jouw organisatie te verkrijgen. Met behulp van Power BI leer je op een praktische manier rapporten en dashboards maken die direct impact op jouw bedrijf hebben.

BI dashboard
BI meeting

Praktijkcases van ervaren professionals

Tijdens elke sessie verwelkomen we gastsprekers uit de praktijk die hun eigen Business Intelligence-cases presenteren. Dit stelt je in staat om waardevolle inzichten op te doen en te leren van succesvolle BI-toepassingen in andere organisaties. Je zult ontdekken hoe Business Intelligence jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt en nieuwe mogelijkheden creëert.

Hands-on oefeningen voor directe toepassing

Onze opleiding is gericht op praktische toepassing. Je krijgt de kans om hands-on oefeningen te maken en de geleerde concepten direct in de praktijk te brengen. Hierdoor ontwikkel je niet alleen kennis, maar ook het vertrouwen om zelfstandig met Power BI aan de slag te gaan en waardevolle inzichten uit je data te halen.

Power BI logo

Schrijf je vandaag nog in

Mis deze kans niet om jouw Business Intelligence-vaardigheden te versterken en je organisatie te laten groeien. Schrijf je vandaag nog in voor onze praktische Power BI-opleiding en maak een verschil met data.

Nu inschrijven

Deze #start2data opleiding werd tot stand gebracht met de steun van VLAIO. Deze samenwerking stelt ons in staat om kwalitatieve en waardevolle opleidingen aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven. Profiteer van deze steun en ontwikkel jouw data-skills die jouw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Combined brand