Overslaan en naar de inhoud gaan

LDE DIGIHUB

Vele Vlaamse kmo's hebben nog substantiële stappen te zetten in het digitaliseringsproces. Tegelijkertijd stellen we vast dat er heel wat organisaties ondersteuning aanbieden bij dit digitaliseringsproces en dit op verschillende momenten van het transformatiepad. Deze organisaties opereren echter te veel in silo’s, zijn te fragmentarisch en er is te weinig transparantie in het digitaliseringslandschap.

De Laagdrempelige Digitale Experimenteerruimte (LDE) DIGIHUB willen de digitalisering bij kmo's versnellen via begeleiding en toegankelijke aanpak (customer journey) en door een breed consortium aan complementaire kennispartners. Kmo's uit alle sectoren die bereid zijn te investeren in digitale transformatie krijgen op een eenvoudige manier toegang tot begeleiding voor hun projecten rond nieuwe (datagedreven) digitale technologieën en voor de integratie en toepassing in hun concrete bedrijfsrealiteit.

Voka neemt de rol van SPOC op en heeft hiervoor een ruim consortium aan partners samengesteld die de concrete begeleiding van de bedrijven op zich zullen nemen.