Overslaan en naar de inhoud gaan

Het doel van het project is om Werkgeluk sterker te verankeren in het secundair onderwijs. Leerkrachten gelukkig aan boord houden, vormt het leidmotief. Want zonder Werkgeluk vaart niemand wel. Inzetten op Werkgeluk leidt tot minder uitstroom, meer instroom en beter onderwijs.

Het is onze missie om te sensibiliseren rond het belang en de betekenis van Werkgeluk als een gedeelde verantwoordelijkheid en (startende) leerkrachten en scholen te informeren en te begeleiden naar meer Werkgeluk. Dit doen we aan de hand van concreet uitgewerkte tools en dienstverlening, rekening houdend met de schoolcontext en de economische realiteit. Hierbij hanteren we een positieve insteek, met focus op positieve verandering, gebaseerd op de principes van Appreciative Inquiry (AI).

In dit project steken we niet alleen van wal en gaan we in zee met verschillende partners: VDAB, Tryangle, The Human Link, Warme Scholen, Impact Scholengroep, …
Samen varen we op één kompas en gaan we voor een welvarend onderwijsklimaat!

Heb je vragen?

Contact: sarah.daniels [at] howest.be (sarah[dot]daniels[at]howest[dot]be) & laura.de.blaere [at] howest.be (laura[dot]de[dot]blaere[at]howest[dot]be)