Toekomstbestendig investeren in zonne-energie

Infoavond

Download de presentatie van de infoavond.

‘Wordt het zonneplan van Bart Tommelein de langverwachte ommekeer richting duurzame energie?’ De media spreekt er tegenwoordig wekelijks over.

Maar hoe zit dit nu eigenlijk concreet? Is het echt nog nuttig om nu te investeren in zonne-energie? Is deze investering toekomstgericht met de verandering van de energietarieven in 2019? Of is de minister van energie de opslag van energie in batterijen vergeten?

De opleiding Energiemanagement van Howest wilt U met deze infoavond de pro’s en contra’s geven om te investeren in zonne-energie. Geen praatjes van een politicus of energieleverancier, maar praktische uitleg aan de hand van rekenvoorbeelden die U als gewone gebruiker ook begrijpt.

Met de info, voor- en nadelen en praktische tips die we U meegeven op deze infoavond zult U begrijpen wat een leverancier U voorstelt of welke vragen U moet stellen aan een installateur van zonnepanelen.

Programma

18u45 Verwelkoming

19u00 Infosessie: Toekomstbestendig investeren in zonne-energie? – Jurgen Van Ryckeghem (Lector Energiemanagement Howest en onderzoeker Labo Lemcko UGent)

19u45 Q&A

20u00 Drink en netwerkmoment