Overslaan en naar de inhoud gaan

Ben je al vertrouwd met het gebruik van ChatGPT en CoPilot, maar wil je er graag méér uit halen? Dan is onze workshop 'Zet ChatGPT en CoPilot naar je hand' iets voor jou!

Schrijf je vandaag nog in voor deze workshop en leer hoe je AI in jouw voordeel kunt laten werken. Deelname kost €95.

Praktisch

Wat?

Onze workshop biedt een unieke kans om nog meer te leren over AI prompt engineering en de vele toepassingen ervan. In de workshop leer je wat prompts zijn, hoe je deze kunt implementeren en evalueren, en hoe je ze kunt finetunen voor specifieke doeleinden.

Tijdens de workshop zullen enkele van de meest innovatieve prompts, zoals ChatGPT, CoPilot en Gemini, worden besproken en geëvalueerd. Je krijgt de kans om meer te weten te komen over de verschillende soorten prompts en hoe je deze nog efficiënter kunt inzetten om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren en jouw klanten beter van dienst te zijn.

Voor wie?

Onze AI prompt engineering workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en graag meer wil weten over deze fascinerende technologie.

Er zijn geen speciale vaardigheden of kennis vereist om deel te nemen aan de workshop, dus iedereen is welkom!

Wij kijken ernaar uit om u op onze te verwelkomen op 5 september vanaf 13u30 in Howest, campus Brugge Station (nieuwbouw).

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13u30: onthaal met koffie
  • 14u00: Zet ChatGPT en CoPilot naar je hand (=prompt engineering)
  • 16u30: einde + netwerkreceptie

Inschrijven

Ontdek onze AI opleidingen

Gebeten door artifiële intelligentie? Op basis van ons onderzoek en onze expertise op het vlak van AI bieden we je drie opleidingen aan met een uitgesproken focus op Artificial Intelligence. Elk van deze drie opleidingen zorgt ervoor dat jij met jouw toegepaste profiel toegevoegde waarde creëert, de efficiëntie van bedrijven verhoogt en ze relevant houdt in een wereld van razendsnelle digitalisering.

Ontdek onze AI opleidingen

Artificial Intelligence (AI) studeren