Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek dan de kracht van artificiële intelligentie

Wil je jouw kantoor naar een hoger niveau tillen? Leren hoe AI jouw kantoorprocessen kan optimaliseren? Ontdek dan de kracht van AI tijdens onze workshop op 9 maart 2024. Onze experts nemen je mee op een boeiende reis waarin we de meest innovatieve AI-toepassingen verkennen en laten zien hoe je ze direct kunt implementeren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Van intelligente automatisering tot geavanceerde data-analyse, we laten je zien hoe AI de productiviteit verhoogt, fouten minimaliseert en jouw kantoor efficiënter maakt dan ooit tevoren.

Artificial Intelligence (AI) studeren aan Howest

Praktisch

Wat?

In deze workshop gaan we aan de slag met enkele van de meest gebruikte kantoortoepassingen en gaan we aan de hand van AI je productiviteit verhogen.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en graag meer wil weten over deze fascinerende technologie en hoe ze op een productieve manier in te zetten in je dagdagelijkse toepassingen.

Er zijn geen speciale vaardigheden of kennis vereist om deel te nemen aan de workshop, dus iedereen is welkom!

Deze opleiding is afgelopen. Wil je deze organiseren binnen je organisatie neem dan contact op met Gene Vangampelaere (gene.vangampelaere [at] howest.be)

Wanneer?

Wij kijken ernaar uit om u op onze campus in Brugge (Rijselstraat 5) te verwelkomen op zaterdag 9 maart 2024 van 10u tot 12u.

Gebeten door artifiële intelligentie?

Ontdek onze AI opleidingen

Op basis van ons onderzoek en onze expertise op het vlak van AI bieden we je drie opleidingen aan met een uitgesproken focus op Artificial Intelligence. Elk van deze drie opleidingen zorgt ervoor dat jij met jouw toegepaste profiel toegevoegde waarde creëert, de efficiëntie van bedrijven verhoogt en ze relevant houdt in een wereld van razendsnelle digitalisering.

Ontdek onze AI opleidingen

Artificial Intelligence (AI) studeren