Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke organisatie heeft haar eigen DNA. Dat DNA is de optelsom van de waarden, de missie, de visie, de kwaliteits- en de organisatiecultuur.

Howest noemt zich atypisch, met een hoek af en dat weerspiegelt zich ook in haar medewerkers.

Eigen aan Howest is een cultuur van vertrouwen en feedback. In Howest worden de wil en de ambitie om met goesting aan de slag te gaan gewaardeerd.

Waardegedreven

In Howest worden onze waarden serve, empower, care door iedere medewerker, student en stakeholder ervaren en uitgedragen. Howest wordt gekenmerkt door respect voor de eigenheid, het talent en de geaardheid van elke medewerker, student en stakeholder.

In Howest heeft iedere medewerker en student binnen de campus een werkplek die als een tweede thuis ervaren wordt, waar hard gewerkt en graag gefeest wordt, waar ruimte is voor informeel contact, waar iedereen zich “part of the community” kan voelen.

De Howest teams

Howest medewerkers zijn mensen die stralen: sterke, talentvolle individuen die zich in de doelstellingen van een team kunnen inschrijven en die zich identificeren met de missie, de visie en waarden van Howest.

In Howest werken medewerkers met een intrinsieke motivatie die vanuit hun passie en interesse willen bijdragen aan het bereiken van een excellentieniveau van het team waar ze aan verbonden zijn. Het zijn medewerkers met een hart om met jonge en minder jonge mensen aan de slag te gaan, met een gedrevenheid om het contact met het werkveld te omarmen en daar hun blijvende voldoening uit te halen.

De polyvalente inzetbaarheid van onze medewerkers is het gevolg van een blijvende bereidheid, durf en moed om verder te evolueren in hun zelfverwezenlijking en taakinvulling binnen Howest.

Howest medewerkers zoeken verbinding op en worden graag bevraagd op hun expertise, interesse en passie.

Onze Howesters, ze zijn atypisch, met een hoek af, doordrongen van onze waarden en gedreven om zichzelf en de organisatie op een hoger niveau te tillen.

To boldly go where no one has gone before

Howest creëert een omgeving van mogen en kunnen, waar veel kansen, vrijheid en autonomie geboden worden, waar gezaaid wordt en waar opportuniteiten uitdagingen worden. Een habitat waar anders denken, participatie, humor, eigenzinnigheid, voor je mening uitkomen, oprecht gewaardeerd worden.

Howest toont een grote betrokkenheid met haar medewerkers en doet dit op een ondersteunende en motiverende manier. In Howest mogen fouten gemaakt worden als nodige voorwaarde voor creativiteit.

Howesters geven elk idee dat met passie bedacht en uitgewerkt wordt een kans. Ze zijn niet bang om platgetreden paden te verlaten als dat de organisatie naar een hoger niveau kan tillen.