Postgraduaat Coachen van mensen m.b.v. paarden

Postgraduaat Coachen van mensen m.b.v. paarden
"Tijdens de opleiding heb ik een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. De verdieping tijdens de opleidingsdagen, intervisie en zelfstudie-uren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach met Paard als Spiegel stevig in mijn schoenen sta en krachtige tools heb om andere mensen dit ook te laten ervaren."

Je hebt al een bachelordiploma. Je hebt een sterke interesse om te werken met paarden. Je wilt je verdiepen als coach met de methode 'Paard als Spiegel'. Je zoekt een manier om je huidige werk naar een hoger plan te tillen. Dan is het postgraduaat ‘Coachen van mensen met behulp van paarden’ iets voor jou!

De postgraduaatsopleiding ‘Coachen van mensen met behulp van paarden’ bestaat uit een compleet traject van twee jaar (20 lesdagen). Tijdens cursusdagen (reguliere- en praktijkdagdelen), individuele reflecties, observaties en intervisies profileer je jezelf als gediplomeerd coach met de methode ‘Paard als Spiegel’.

Tijdens de postgraduaatsopleiding ‘Coachen van mensen met behulp van paarden’ werk je tijdens 20 dagen, gespreid over 2 jaar – ongeveer 1 dag per maand, aan je ontwikkeling tot gediplomeerd postgraduaat coach met de methodiek ‘Paard als Spiegel’.

Meer informatie

Deze opleidingen zijn misschien ook iets voor jou?