Overslaan en naar de inhoud gaan

Over

Door een uitgebreide verkenning van geavanceerde technologieën en best practices, zul je de expertise verwerven die nodig is om het volledige potentieel van gedecentraliseerde identiteitsoplossingen te benutten en bij te dragen aan de ontwikkeling van een veiligere, privacygerichte en door gebruikers gecontroleerde digitale wereld.

Het doel van deze masterclass is om deelnemers te voorzien van de technische vaardigheid om effectief gedecentraliseerde identiteitssystemen te implementeren. Aan het einde van de cursus ben je goed onderlegd in het creëren en beheren van verifieerbare credentials, evenals in de uitgifte- en verificatieprocessen, waardoor je een cruciale rol kunt spelen in het bevorderen van de adoptie van veilige en privacygerichte digitale identiteiten in het Web3-ecosysteem.

Doelgroep

IT-professionals en ontwikkelaars.

Waarom

"Identiteit in Web3" is een gespecialiseerde masterclass gericht op de technische implementatie van gedecentraliseerde identiteitssystemen, waarbij essentiële onderwerpen zoals verifieerbare credentials, uitgifte en verificatie aan bod komen. In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door gedecentraliseerde en gebruikersgerichte digitale identiteiten, biedt deze cursus deelnemers diepgaande inzichten en praktische vaardigheden om digitale identiteiten te creëren, te beheren en te valideren binnen het Web3-landschap.

Data en locatie

Start in juni 2024, op eigen tempo, 5x2u online lessen.

Deze masterclass is 3 ECTS-credits waard (1 credit = 25-30u).

Kostprijs

€250

Deze training komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille in het thema "Digitalisering" (goedkeuringsnummer: DV.O241438). De aanvraag voor ondersteuning moet binnen 14 dagen na de start van de training worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.kmo-portefeuille.be.

Steun­maatregelen

Vlaams opleidingsverlof

Wil je als werknemer je opleiding combineren met je job? Dan heb je misschien recht op Vlaams Opleidingsverlof. Ontdek hieronder alle informatie en de voorwaarden.

Lees meer

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Howest is een erkende opleidingsverstrekker, waardoor het zou kunnen dat jouw opleiding in aanmerking komt voor deze maatregel.

Lees meer

Opleidingscheques

Wil je een opleiding volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken? Misschien hebt je recht op een opleidingscheque, waarmee je een deel van die opleiding kan betalen. Zelf betaal je maar de helft van de opleidingscheque, de Vlaamse overheid betaalt de andere helft.

Lees meer

Je kunt je inschrijven voor de training door dit formulier te gebruiken.

Infodag
Zaterdag 31 augustus
VAN 10u TOT 16u
Meer info

Ontmoet Howest Academy

Dit zijn de eerstvolgende infodagen:

Vragen over ons Web3-aanbod?

Onze experten helpen je graag verder!

Shane Deconinck

Shane Deconinck

Web3 Lead

Wim Van Renterghem

Wim Van Renterghem

Curriculumverantwoordelijke Web3