Overslaan en naar de inhoud gaan

Over

In deze masterclass ga je diep in op de fundamentele principes van Web3, en krijg je een diepgaand begrip van cruciale concepten zoals eigendom, privacy, beveiliging en decentralisatie. We zullen de onderliggende technologieën die Web3 aandrijven, zoals blockchain, datakluizen en self-soevereign identitysystemen ontrafelen. Aan het einde van deze cursus ben je uitgerust met de kennis en inzichten die nodig zijn om met vertrouwen door het Web3-landschap te navigeren en weloverwogen beslissingen te nemen in dit nieuwe tijdperk van het internet.

Doelgroep

(Web)ontwikkelaars, IT-professionals met interesse in decentrale systemen.

Waarom

In het snel evoluerende digitale landschap vertegenwoordigt Web3 een verschuiving naar een meer open, gedecentraliseerd en gebruiker-gericht internet. Onze masterclass 'De Basics van Web3' biedt een uitgebreide verkenning van dit baanbrekende ecosysteem, met de kernprincipes en geavanceerde technologieën die hervormen hoe we met de digitale wereld interageren.

Data en locatie

Start vanaf maart 2024, op eigen tempo (online), 5x2u online lessen.

Deze masterclass omvat 3 ECTS-credits (1 credit = 25-30u).

Kostprijs

€250

Deze training komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille in het thema "Digitalisering" (goedkeuringsnummer: DV.O241438). De aanvraag voor ondersteuning moet binnen 14 dagen na de start van de training worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.kmo-portefeuille.be.

Steun­maatregelen

Vlaams opleidingsverlof

Wil je als werknemer je opleiding combineren met je job? Dan heb je misschien recht op Vlaams Opleidingsverlof. Ontdek hieronder alle informatie en de voorwaarden.

Lees meer

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Howest is een erkende opleidingsverstrekker, waardoor het zou kunnen dat jouw opleiding in aanmerking komt voor deze maatregel.

Lees meer

Opleidingscheques

Wil je een opleiding volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken? Misschien hebt je recht op een opleidingscheque, waarmee je een deel van die opleiding kan betalen. Zelf betaal je maar de helft van de opleidingscheque, de Vlaamse overheid betaalt de andere helft.

Lees meer

Je kunt je inschrijven voor de training door dit formulier te gebruiken.

Infodag
Zaterdag 31 augustus
VAN 10u TOT 16u
Meer info

Ontmoet Howest Academy

Dit zijn de eerstvolgende infodagen:

Vragen over ons Web3-aanbod?

Onze experten helpen je graag verder!

Shane Deconinck

Shane Deconinck

Web3 Lead

Wim Van Renterghem

Wim Van Renterghem

Curriculumverantwoordelijke Web3