Overslaan en naar de inhoud gaan

Tijdens OptiMove XR worden hef- en tiltechnieken aangeleerd en getraind met behulp van de mixed reality-applicatie en full body tracking. Met deze technologie krijg je tijdens een interactieve training onmiddellijk feedback op je houdingen en bewegingen.

Gebruikers kunnen virtueel oefenen met het tillen van verschillende objecten, van lichte dozen tot complexe scenario's in de zorgsector.

De mixed reality-applicatie gaat verder dan traditionele lesmethoden. Gebruikers kunnen virtueel oefenen met het tillen van verschillende objecten, van lichte dozen tot complexe scenario's in de zorgsector. Van zeer geleide instructies in fase 1; fase 2 zijn dezelfde oefeningen zonder tussenstappen en fase 3 bestaat uit oefenen met echte objecten. De applicatie biedt niet alleen realistische simulaties, maar integreert ook laagdrempelige full body tracking om elke beweging vast te leggen. Zo krijg je niet alleen feedback op de technieken, maar ook op de houding, waardoor je je vaardigheden nauwkeurig kunt bijschaven.