Overslaan en naar de inhoud gaan

De regelgeving met betrekking tot de de Brexit evolueert snel. Dit vraagt een doorgedreven specialisatie die zeer tijdsintensief is. Via dit project gaan we na welke update de opleidingen moeten krijgen.

Tijdens BAR Brexit zal een analyse worden gedaan van de bestaande lesmodules binnen de opleidingen Bedrijfsmanagement en Transport en Logistiek en ook het werkveld zal worden bevraagd. Daarna zal het curriculum worden aangepast aan de continu wijzigende regelgeving met betrekking tot de Brexit, zodat de studenten de meest accurate kennis van de Brexit-problematiek op zak hebben. Er wordt ook een infosessie voor het werkveld georganiseerd zodat bedrijven kunnen nagaan wat de impact van Brexit is op hun bedrijfsvoering.

Digitaal leerpad beschikbaar

Het project is afgelopen. Alle verzamelde theoretische kennis en wetgeving werden intussen gebundeld in een gebruiksvriendelijk digitaal leerpad. Op die manier delen we de verzamelde informatie en kennis niet enkel met onze studenten binnen Howest, maar ook met het brede publiek. Het leerpad is online beschikbaar via https://leho-howest.instructure.com/courses/22669.