Overslaan en naar de inhoud gaan

Feest jij met ons mee?

Onze opleiding Toegepaste gezondheidswetenschappen bestaat 10 jaar en dat willen we vieren.

Gezondheid is en blijft een hot topic in onze samenleving. Blijven inzetten op een gezonde levensstijl en op gezondheidsbevordering, dat is waar onze opleiding al 10 jaar in schittert.

We voorzien een inhoudelijk en feestelijk programma op donderdag 19 september in onze nieuwe campus aan Brugge station. Een kort overzicht van hoe onze opleiding evolueerde doorheen de tijd en waarom het nog steeds zo relevant is. Daarna volgt een boeiend interview met Nina Mouton. Zij is psychologe en schreef onlangs haar tweede boek over zelfzorg. In het interview kom je meer te weten over het belang van zelfzorg als bouwsteen binnen een gezonde levensstijl.

Van het inhoudelijke luikje schakelen we over naar het feestgedeelte. Te starten met een healthy walking dinner, met een vleugje live muziek. Om 20u zal een DJ zorgen voor de afterparty. Rond 23u sluiten we de festiviteiten af.

Ben jij alumnus, werkveldpartner, huidige student of kwam je op een andere manier in contact met onze opleiding en wil je graag meevieren? Schrijf je dan nu in (10€ voor studenten in het bezit van een geldige studentenkaart – 20€ voor alumni, werkveldpartners, andere geïnteresseerden).

Inschrijven

Logo 10 jaar Toegepaste Gezondheidswetenschappen
Nina Mouton - Elke dag zelfzorg

Programma

  • 16u30: Welkom
  • 17u00: Terugblik op 10 jaar Toegepaste Gezondheidswetenschappen
  • 17u30: "Zelfzorg als bouwsteen voor een gezonde levensstijl" (Nina Mouton)
  • 18u30: Healthy walking diner + live muziek
  • 20u00: Dansen op de beats van de DJ

Praktisch

Donderdag 19 september 2024

Campus Brugge Station - Gebouw A
Spoorwegstraat 4, 8200 Brugge

Howest campus Brugge Station - gebouw A

Inschrijven

Ik schrijf me in als