Overslaan en naar de inhoud gaan

In de loop van de maand oktober stelt Howest een nieuwe studentenraad samen. En daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe studenten… naar jou. En wel op twee manieren.

Howest studenten in The Penta

Nieuwe leden

Allereerst zoeken we gemotiveerde studenten die willen opkomen voor de rechten, belangen en verlangens van Howest-studenten. Nieuwe leden dus voor de studentenraad.

Is dat veel werk, vraag je je af? Dat heb je zelf in de hand. De studentenraad komt gemiddeld één keer per maand samen, maar als we het heel fijn vinden, doen we het vaker.

Dit is dus een oproep om je kandidaat te stellen! Doe het NU via onderstaand formulier want de uiterste datum om je kandidaat te stellen is al op 10 oktober 2023!

Ik ben kandidaat!

Breng je stem uit!

Anderzijds zoeken we Howest-studenten die hun stem willen uitbrengen voor de nieuwe leden van de studentenraad.

Immers: de studentenraad heeft méér slagkracht als minstens 10% van alle Howest-studenten zijn stem uitbrengt. We kijken dus uit naar zowat 1.000 studenten die hun stem uitbrengen!

We zullen je daarover zeker nog contacteren.

Wat doet de studentenraad?

De studentenraad overlegt met Howest over alles wat studenten aanbelangt. Je mag 'alles' redelijk letterlijk nemen: recent hadden we het over een studentvriendelijke academische kalender, over het inschrijvingsgeld, over de verbetering van de communicatie, de toegankelijk van de gebouwen, de deliberatie-criteria, de terugbetaling van studiegeld…

In de toekomst plannen we initiatieven die het leven en leren als student (nog) aangenamer maken.

Nog vragen?

Je hebt goesting maar je aarzelt? Of heb je nog vragen? Contacteer ons via studentenraad [at] howest.be (studentenraad[at]howest[dot]be).

Stel je kandidaat

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: png, jpg, jpeg.