Bezoek onze campussen op afspraak

Bezoek onze campussen op afspraak

Vanaf 1 februari 2022 leiden we studiekiezers en hun ouders met plezier rond op onze campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde. Weliswaar enkel op afspraak en met respect voor de op dat moment geldende maatregelen.

Opleidingsspecifiek bezoek van de campus

Tijdens je bezoek sla je twee vliegen in één klap: je wordt rondgeleid doorheen de campus én je maakt kennis met de opleiding(en) van je voorkeur. Na afloop weet je dus niet alleen waar je terechtkomt, maar ook wat er op je afkomt.

We tonen je leslokalen, labo’s, praktijklokalen, het studentenrestaurant en de bibliotheek, maar ook cursusmateriaal en voorbeeldprojecten van studenten. Ideaal dus om de sfeer op te snuiven en face to face vragen te stellen aan lectoren of opleidingsverantwoordelijken.

Inschrijven vanaf 1 februari 2022

Alle bezoeken verlopen op afspraak. Op 1 februari 2022 komt voor elke opleiding de bezoekkalender online.

Wil je graag dat we je op de hoogte brengen van zodra je een campusbezoek kan inplannen? Vul dan even je gegevens in via de knop hieronder.

Hou me op de hoogte

Al eens binnenkijken bij Howest?

Een sneak preview van onze campussen in minder dan 1 minuut? Bekijk dan onderstaand filmpje. De dronebeelden komen van een van onze oud-studenten.