Algemene voorwaarden privacy beleid

Algemene voorwaarden privacy beleid

Algemene voorwaarden privacy beleid

Algemene voorwaarden privacy beleid

Door deze gegevens te verstrekken stem je ermee in dat Howest jouw gegevens gebruikt om contact met je op te nemen. Deze gegevens kunnen doorgegeven worden aan de Hogescholen PXL, HoGent en Ehb. Jouw gegevens worden opgeslagen in onze CRM-database en niet doorgegeven aan externe organisaties.

Jouw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde database in overeenstemming met ons beleid voor het bewaren van gegevens. Je hebt het recht op een kopie van die informatie. Je kunt ons ook vragen om informatie te corrigeren of te verwijderen als je denkt dat die onjuist is.

Je kunt je op elk moment afmelden door op de afmeldknop te klikken onderaan in de e-mailberichten die je ontvangt. Na een afmelding bewaren wij jouw gegevens alleen voor anonieme, interne rapporteringsdoeleinden. Als je niet wilt dat de door jouw verstrekte persoonlijke informatie wordt gebruikt voor interne rapporteringsdoeleinden, kun je dat ons per e-mail aangeven. Je ontvangt dan ook geen informatie meer over Howest.

Gegevens opvragen, corrigeren of verwijderen: privacy@howest.be