Starten in het 2de semester

Starten in het 2de semester

Starten in het 2de semester

"Een opleiding starten in februari? Het kan!"

Ben je een late beslisser? Liep je opleiding niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je toch een andere weg inslaan? Dan ben je bji Howest aan het juiste adres. Aan Howest bieden we je de mogelijkheid om in februari over te stappen naar die bachelor- of graduaatsopleiding die bij je past. 

Een graduaatstopleiding opstarten in februari?

Start vanaf februari met een graduaatsopleiding en ontvang binnenkort een diploma hoger onderwijs. Instappen in februari is mogelijk voor alle opleidingen:

Heb je nog vragen over een graduaatstopleiding of wens je meer informatie? Kom langs tijdens onze infoavond ‘starten in februari’ op woensdag 22 januari van 17u – 20u in Campus Brugge Station of Campus Oudenaarde (URL toevoegen van event) of mail naar graduaat@howest.be


Een bacheloropleiding opstarten in februari? 

De instapmogelijkheden bij het starten van een bacheloropleiding zijn heel divers en hangen af van het traject dat je reeds hebt doorlopen. Er wordt steeds een traject op maat uitgestippeld op basis van het reeds doorlopen traject.

Volgende opleidingen bieden een traject op maat aan. Neem hiervoor contact op met de trajectbegeleider van de opleiding om het traject op maat te bespreken of kom langs tijdens de infoavond ‘Starten in februari’.

Bedrijf & Organisatie

Design en Technologie

Mens en Welzijn

Voor volgende opleidingen is een instap in februari niet mogelijk: DEVINE - Digital Design and Development en Bio-Informatica.

(*) de trajectbegeleiders zijn aanwezig op Howest Campus Brugge Station – BST 5 en Howest Campus Oudenaarde.

Meer informatie en inschrijven?

Algemene infoavond ‘opstarten in februari’

Op woensdag 22 januari 2020 gaat een infoavond 'starten in februari’ door in Howest, campus Oudenaarde en Howest, campus Brugge Station – BST 5. Tijdens deze infoavond worden de instapmogelijkheden op maat toegelicht en kan je inschrijven voor een opleiding aan Howest.

 
Studiekeuze reeds gemaakt? Check!

Maak een afspraak met de trajectbegeleider om samen je traject op maat uit te stippelen.