Skip to main content
Artificial Intelligence (AI) studeren aan Howest

We bevinden ons in een snel veranderende wereld waarin technologie een steeds grotere rol speelt. Bedrijven en organisaties zoeken naar manieren om zich aan te passen aan deze veranderingen en te innoveren. Maar wat betekent dit voor jou en je toekomst in business en IT?

Met onze sessies "Wandel naar je digitale toekomst" nodigt Howest je uit om op ontdekking te gaan.

En niet zomaar ontdekking: we doen het wandelend! Wandelen is niet alleen gezond, het geeft ook de gelegenheid om je gedachten te ordenen en creativiteit te stimuleren.

Houd natuurlijk rekening met de verkeersveiligheid, wandelen kan misschien wel rond je campus, in een park of bos in de buurt, ...

Inschrijven

5 sessies

Tijdens de verschillende wandelsessies nemen we je mee in de wereld van de nieuwste technologieën en concepten. Zo leer je meer over AI (Artificial Intelligence), chatGPT, Web3, Metaverse en cybersecurity. Dit zijn belangrijke onderwerpen die een grote impact hebben op de toekomst van business en IT.

Onze experts zullen jou inspireren met inhoudelijke informatie over deze topics. Maar we maken de sessies niet alleen informatief, we maken ze ook interactief! Tijdens de wandelingen zal er ook voldoende tijd zijn voor vragen en discussies met de andere deelnemers.

Artificial Intelligence (AI) studeren

Planning*

Nieuwe technologische evoluties en hun impact op het bedrijfsleven.

  • chatGPT - dinsdag 25/04 om 10u
  • Artificial Intelligence - woe 3/05 om 10u30
  • Web3 - wo 10/05 om 10u
  • Metaverse - do 18/05 om 14u30
  • Cybersecurity - week van 22/05*

*Onder voorbehoud - concrete data volgen

Hands-on labs

Op de infodagen van 6 mei, 1 juli en 26 augustus kan je de kennis die je opdeed in de sessies komen uittesten in de praktijk.

Locatie: Howest campus BST 5, Rijselstraat 5, Brugge

Howest opleidingen

Deze sessies kwamen tot stand door samenwerking binnen de Howest-domeinen Bedrijf & Organisatie en Informatica & Technologie.

Heb je interesse om binnen een van deze domeinen verder te studeren, dan kan dit binnen onderstaande opleidingen.

Inschrijven

Wandel je mee naar jouw digitale toekomst?

Schrijf je klas dan nu in voor deze unieke activiteitenreeks en laat je inspireren door onze experts en medescholieren! Na de klassikale inschrijving ontvang je een link waar de leerlingen zich kunnen aanmelden.

Sorry... This form is closed to new submissions.